Wat ons opviel aan het Televizier-Ring gala 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Chateau Meiland wint de Gouden Televizier-Ring 2019

Gisteren was het weer zo ver: het jaarlijkse Televizier-Ring gala. En we hebben niet voor niets voor de buis gezeten: er gebeurde van alles!

Chateau meiland wint de ring

Het zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan: Chateau Meiland kwam gisteravond als dé grote winnaar uit de bus, tijdens het Televier-Ring gala. Het SBS6-programma won de Gouden Televizier-Ring met 55% van de stemmen en was daarmee concurrenten Beste Zangers en Expeditie Robinson te slim af.

De Expeditie-Robinson vloek blijft ongebroken

Zoals de meesten van jullie wel weten heeft Expeditie Robinson, na 5 keer genomineerd geweest te zijn, nog nooit gewonnen. Velen spreken dan ook over een heuse vloek, die het programma al die jaren al teistert. Helaas voor het programma blijft de De Expeditie Robinson-vloek ook na deze editie van het Televizier-Ring gala ongebroken. Zélfs een geëmotioneerde Dennis Weening en een zingende Corry Konings konden de vloek niet verbreken. Aangezien het inmiddels een traditie is geworden om Expeditie Robinson te nomineren, kan het programma het aankomende jaar mooi gebruiken om een nieuw plan van aanpak op te stellen om de prijs volgend jaar wél in de wacht te slepen.

Lelijke gezichten

Dat de winst van de hysterische Martien Meiland als een verrassing kwam voor velen werd al snel duidelijk. De meeste bn’ers gaven op de rode loper namelijk aan te verwachten dat Expeditie Robinson met de ring naar huis zou gaan. Maar niets bleek minder waar. Degenen die daar nog het meest van schrokken waren de concurrenten van Martien zelf. En daar had de regie van het evenement al mooi op gerekend. Zij waren er dan ook als de kippen bij om de alleszeggende gezichten van zowel Jan Smit als Dennis Weening op camera vast te leggen. En ja, de net geleden nederlaag is duidelijk van hun gezichten af te lezen…

Iets met een leguaan

Behalve de gezichten van zowel de winnaars, als de verliezers, was er nog een ander ‘opmerkelijk’ moment. Freek Vonk mocht namelijk een award uitreiken. En Freek zou Freek niet zijn, als hij niet een van zijn exotische dieren meenam. En jawel hoor, Freek verscheen op het podium met zijn huis-leguaan Johan. Alhoewel de hele zaal behoorlijk onder de indruk was van dit reptiel, was er toch één iemand die bijzonder veel interesse had in de stunt van haar ex-vriend, Freek…

Freek Vonk leguaan

De jurk van Suzanne Schulting

Ten slotte was er nog de jurk van shorttrackster Suzanne Schulting. De Groningse schone droeg een jurk, die we zeker konden waarderen! Waarom? De jurk in onze vaderlandse kleur was namelijk tot aan haar middel uitgesneden. Tja, dan vinden wij het al snel een mooi exemplaar! We hopen dan ook dat andere bn’ers hier een voorbeeld aan gaan nemen. Want zeg nou zelf, als alle appetijtelijke bekende Nederlandse vrouwen zo’n jurk aantrekken zit volgend jaar iedere man aan de buis gekluisterd!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten