Wat: Nieuwe vriendin Lil Kleine blijkt ex van André Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lil Kleine is na een korte scharrel met ‘rebound Robin’ weer gespot met een nieuwe liefde. Nu blijkt deze dame een bekende te zijn!

Lil Kleine is onlangs gespot met een nieuw meisje. De relatie van de rapper is nog maar nét voorbij, maar Kleine springt gewoon over naar de volgende. Lil Kleine zat tot begin vorige maand in een relatie met Jaimie Vaes. Deze relatie scheen al niet helemaal soepel te lopen na enkele ernstige beschuldigingen, maar toen er beelden vrijkwamen van de rapper die zijn vriendin fysiek mishandelde, was het meteen over. Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, werd aan alle kanten geboycot en Jaimie Vaes deed aangifte tegen haar ex. Veel vrouwen namen zich voor ver weg te blijven van de rapper, maar tóch weet de kleine man nog genoeg aandacht te krijgen van de vrouwtjes…

Lil Kleine gespot met ex André Hazes

Juicekanalen maken overuren, want Lil Kleine is gespot met Anne Rose. Waarom dit een ‘juicy’ nieuwtje is? Anne Rose werd eerder min of meer bekend vanwege haar relatie met André Hazes. Duidelijk is dus dat Anne Rose niet vies is van de bekende figuren, en een beetje aandacht. Yvonne Coldeweijer plaatst het allemaal op haar instagramkanaal LifeofYvonne. “Anne Rose deed het vorig jaar zomer al met Lil Kleine tijdens de Amsterdamse zomer, toen André nog met Sarah van Soelen ging.” Ook benadrukt Yvonne dat André Hazes zijn ex-vriendin Sarah van Soelen vervolgens heeft gedumpt voor Anne Rose. Deze veelbesproken Anne Rose deed in die tijd werkzaamheden voor de kliniek van Rachel Hazes. Hier zou Anne Rose André verleid hebben, en zou de zanger per direct zijn vriendin gedumpt hebben voor de brunette, Anne Rose. Deze dame brengt de hoofden van menig BN’er dus regelmatig op hol!

Lees ook: Wat: Lil Kleine en Jaimie Vaes samen aanwezig op bruiloft

Nieuwe relaties Lil Kleine

Lil Kleine was al eerder gespot met een ‘nieuwe liefde’. Dit ging namelijk over Robin Singels. Deze ‘Robin de Rebound’ leek ook bezig te zijn met de rapper, maar nadat Robin 4 dagen op vakantie is gegaan lijkt Lil Kleine al overgegaan te zijn op de volgende dame. De Kleine rapper kan blijkbaar niet 4 dagen zonder, en heeft er daarom voor gekozen om Robin weer te dumpen. Logisch, toch? Dit allemaal plaatst Yvonne Coldeweijer op haar Juice-Instagram account. “Newsflash, Robin de Rebound blijkt slechts een rebound te zijn. Je verwacht het niet. Lil Kleine was zaterdagnacht bij een meisje in de Pijp blijven slapen. Wel een beetje lullig voor Robin, die zag zichzelf natuurlijk al flaneren als de nieuwe vriendin van. Maar ja, dan moet je niet 4 dagen op vakantie gaan, Robin! Lil Kleine heeft ook behoeftes..” Duidelijk is dus dat Lil Kleine zijn behoeftes voorop stelt! Zou Lil Kleine het langer volhouden met Anne Rose, of is dit ook zo weer over, en zien we hem binnenkort met weer een nieuwe liefde?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.