Wat: Jaimie Vaes en Lil Kleine samen aanwezig op bruiloft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes en Lil Kleine kunnen allebei weer een beetje genieten van het leven en staan elkaar niet meer in de weg. Dit is wel snel nadat Lil Kleine Jaimie heeft mishandeld. De zaak tegen Jorik loopt zelfs nog. Toch hebben de twee voor een bruiloft gekozen om ‘samen’ te gaan.

Jaimie Vaes en Lil Kleine kunnen weer door een deur. Of eigenlijk door dezelfde deur, maar dan op een net wat later tijdstip. Het gaat nu dan wel over dezelfde bruiloft, dus hetzelfde feest en bruidspaar. Maar met bleek met het bekende duo toch net even wat anders te zitten. Het zat namelijk als volgt. De bruiloft werd gehouden in meerdere etappes. Die besloeg twee dagen. Jaimie was er op de eerste, Jorik kwam pas op visite op dag 2. Yvonne Coldeweijer, host van Life Of Yvonne, schrok zich een hoedje toen ze deze foto’s zag…

Jaimie Vaes en Lil Kleine bijna weer samen

De 32-jarige Jaimie Vaes heeft het recent uitgemaakt met Jorik. En niet zonder reden. Zoals bekend is was ze mishandeld door Lil Kleine en foto’s lieten zien dat ze flink toegetakeld zou zijn door de rapper. Dan is samen een bruiloft bezoeken, zelfs al verschijn je niet als koppel, een beetje vreemd. Het lijkt net pas een beetje beter te gaan. Maar mentaal herstel duurt natuurlijk nog veel langer dan de lichamelijke wonden te boven komen. Op de foto’s lacht ze gelukkig wel met haar vriendinnen, zonder Lil Kleine. Hebben de twee elkaar dan de hele bruiloft weten te ontwijken? Dat bleek onmogelijk. Maar ze wilden toch allebei wel erg graag langskomen. De oplossing was dus dat ze ieder op een aparte dag aanwezig waren.

jamie bruiloft

Heeft Lil’ Kleine leven gebeterd?

Jorik kwam pas op dag twee. Dat moest ook wel, want hij heeft een contactverbod. Hier kwam hij niet alleen om het kersverse paar te feliciteren en taart te eten. Er moest ook gezongen worden en dan is de rapper meer dan bereid om de microfoon op te pakken. Hij lijkt op de weg terug richting een succesvolle rapper met optredens. Wederom moet de klein beginnen op een bruiloft, maar dit kan je rustig opbouwen natuurlijk. De rapper met losse handjes lijkt weer geaccepteerd te worden door sommige mensen om hem heen en hij heeft zelfs een soort gelukje te pakken in de zaak Jaimie vs. Lil Kleine.

Meevaller voor Lil Kleine

Recent is bekend geworden dat een medewerker van de politie details over de mishandelingen van Jorik heeft gedeeld met een roddelkanaal. De medewerker is geschorst en de zaak wordt onderzocht. Het zou gaan om een gesprek op Snapchat waarin door de medewerker zou worden omschreven hoe de rapper zich zou voelen in de cel. Details als deze kunnen wel in de rechtzaal later een en ander vergemakkelijken voor de rapper. Voor nu loopt de zaak en het onderzoek nog gewoon door. Maar mogelijk wekt het sympathie op voor de rapper. Hij lijkt in ieder geval weer uitgenodigd te worden om op te treden. 

Jorik jaagt mensen weg op bruiloft

Als Lil Kleine op de bruiloft eenmaal de microfoon heeft opgepakt en een van zijn hits gaat zingen, gebeurt er iets in het publiek. Een aantal genodigden lopen uit protest weg van de bruiloft. Dit terwijl het feest nog in volle gang is! Helemaal vergeven is de rapper zeker niet dus! Waar Jaimie, het slachtoffer, helemaal op haar plek lijkt op de foto’s, zit Jorik dus nog wel in een ongemakkelijke positie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...