WAT: Moet Jill Big Brother verlaten door ziekenhuisbezoek?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heftig nieuws vanuit het Big Brother huis. Er werd een ambulance gebeld voor een van de bewoners!

Waar de drama rondom Big Brother normaal gesproken veroorzaakt wordt door onderlinge relletjes tussen de bewoners, werden we vandaag opgeschrikt door heftig nieuws. Één van de deelnemers voelde zich niet goed, waarna er een ambulance gebeld werd om deze bewoner op te halen en naar het ziekenhuis te brengen.

Jill werd onwel en moest naar het ziekenhuis

De bewoner in kwestie is niemand minder dan de normaal zo goedlachse Jill Goede. Aanvankelijk dacht Jill dat ze zich gewoon even niet zo lekker voelde. Niet veel later werden haar klachten echter een stuk erger en werd er besloten om een ambulance te bellen.

Mag Jill het Big Brother huis nog wel in?

We zijn blij dat we kunnen melden dat het inmiddels weer een stuk beter met Jill gaat. Het is nu alleen nog wel de vraag of en hoe Jill weer het Big Brother huis in kan. Zo schrijft de productie zelf op Instagram: ‘Jill geeft zelf aan heel graag terug te willen naar haar medebewoners in het huis. We bekijken op dit moment of en hoe Jill coronaproof het huis weer in kan.’ Nou, laten we hopen dat ze toch een manier weten te vinden!

Ook leuk om te lezen – ZIEN: De vonken slaan over in Big Brother

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.