WAT: Moet Jill Big Brother verlaten door ziekenhuisbezoek?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heftig nieuws vanuit het Big Brother huis. Er werd een ambulance gebeld voor een van de bewoners!

Waar de drama rondom Big Brother normaal gesproken veroorzaakt wordt door onderlinge relletjes tussen de bewoners, werden we vandaag opgeschrikt door heftig nieuws. Één van de deelnemers voelde zich niet goed, waarna er een ambulance gebeld werd om deze bewoner op te halen en naar het ziekenhuis te brengen.

Jill werd onwel en moest naar het ziekenhuis

De bewoner in kwestie is niemand minder dan de normaal zo goedlachse Jill Goede. Aanvankelijk dacht Jill dat ze zich gewoon even niet zo lekker voelde. Niet veel later werden haar klachten echter een stuk erger en werd er besloten om een ambulance te bellen.

Mag Jill het Big Brother huis nog wel in?

We zijn blij dat we kunnen melden dat het inmiddels weer een stuk beter met Jill gaat. Het is nu alleen nog wel de vraag of en hoe Jill weer het Big Brother huis in kan. Zo schrijft de productie zelf op Instagram: ‘Jill geeft zelf aan heel graag terug te willen naar haar medebewoners in het huis. We bekijken op dit moment of en hoe Jill coronaproof het huis weer in kan.’ Nou, laten we hopen dat ze toch een manier weten te vinden!

Ook leuk om te lezen – ZIEN: De vonken slaan over in Big Brother

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje. 

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!