WAT: Moet Jill Big Brother verlaten door ziekenhuisbezoek?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heftig nieuws vanuit het Big Brother huis. Er werd een ambulance gebeld voor een van de bewoners!

Waar de drama rondom Big Brother normaal gesproken veroorzaakt wordt door onderlinge relletjes tussen de bewoners, werden we vandaag opgeschrikt door heftig nieuws. Één van de deelnemers voelde zich niet goed, waarna er een ambulance gebeld werd om deze bewoner op te halen en naar het ziekenhuis te brengen.

Jill werd onwel en moest naar het ziekenhuis

De bewoner in kwestie is niemand minder dan de normaal zo goedlachse Jill Goede. Aanvankelijk dacht Jill dat ze zich gewoon even niet zo lekker voelde. Niet veel later werden haar klachten echter een stuk erger en werd er besloten om een ambulance te bellen.

Mag Jill het Big Brother huis nog wel in?

We zijn blij dat we kunnen melden dat het inmiddels weer een stuk beter met Jill gaat. Het is nu alleen nog wel de vraag of en hoe Jill weer het Big Brother huis in kan. Zo schrijft de productie zelf op Instagram: ‘Jill geeft zelf aan heel graag terug te willen naar haar medebewoners in het huis. We bekijken op dit moment of en hoe Jill coronaproof het huis weer in kan.’ Nou, laten we hopen dat ze toch een manier weten te vinden!

Ook leuk om te lezen – ZIEN: De vonken slaan over in Big Brother

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!