Wat moet Expeditie Robinson zonder Kolonel Coronel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Tim Coronel weg uit Expeditie Robinson

Het zal de trouwe kijkers van dit mega-populaire ‘red jezelf op een onbewoond eiland’-programma vorige week vast niet zijn ontgaan: het vertrek van publiekslieveling Tim ‘De Kolonel’ Coronel. Veel kijkers zijn dan ook massaal in paniek. Want ja, wat moet Expeditie Robinson zonder de man, die volgens velen dé gedoodverfde winnaar van het programma zou zijn?

Kijkers in shock

Het afscheid van Tim ‘De Kolonel’ Coronel kwam voor vele kijkers als een complete verrassing. Al vanaf de eerste aflevering ontpopte deze man zich dan ook tot een échte survival-expert in de categorie ‘Bear Grylls eat your heart out’. Tim was als een vis in het water, als een politicus die wegduikt voor kritische vragen, als… ach je snapt wat we bedoelen!

Volgens Tim zelf ”deed zijn vertrek pijn, maar had hij het wel aan zien komen”, ondanks het feit dat hij een afspraak had gemaakt, die ervoor had moeten zorgen dat de goedlachse coureur nog steeds op het eiland zou rondlopen. Het bleken met name ‘de bondjes’ die de helft van de Coronel-tweeling enigszins betreurd achterlieten.

Expeditie Robinson verliest alle kijkers

Als we Expeditie Robinson-fans op Twitter moeten geloven, zullen de kijkcijfers van het programma dramatisch kelderen vanaf deze week. Volgens hen heeft het geen zin meer om naar het survival-programma te kijken nu de beste speler weggestemd is.

Een van de boze Twitteraars was Mariella. Wij hebben zo’n vermoeden dat Mariella de aflevering van vanavond met lichte tegenzin gaat kijken, nu haar absolute favoriet het eiland heeft verlaten…


Dat de boosheid echter nog een stapje erger kan, maakte Ilse eens goed duidelijk op Twitter. Ilse is boos, héél boos. Zo boos dat ze hoopt dat de vloek van de Televizier-Ring het programma tot in de eeuwigheid zal blijven achtervolgen…


Verschijnt er een nieuwe held?

Zo genuanceerd als we zijn, belichten we ook het verhaal van de Twitteraars, die de hoop op een leuke aflevering nog niet hebben opgegeven. Zij zijn ervan overtuigd dat een andere deelnemer zich zal ontpoppen tot dé held van het eiland.

Over de identiteit van deze ‘held’ wordt echter nog flink gediscussieerd. Wordt het Hugo, of tóch een van de Eva’s? Gelukkig is er vanavond weer een nieuwe aflevering en gaan we zien welke Expeditie Robinson-deelnemer de nieuwe publiekslieveling wordt!

Geef mij meer Expeditie Robinson

Hoe Tim Coronel Kolonel Tim werd

Expeditie Eva’s Ezelsbrug

Het Valsspelerseiland

Duisternis valt na vertrek Thomas Berge

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten