Wat je nog niet wist over GTST actrice Inge Schrama

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jarenlang was ze het gezicht van Sjors uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar er zijn ook een hoop dingen die je niet weet van actrice Inge Schrama

Inge Schrama was jarenlang een van de meest spraakmakende actrices op de Nederlandse televisie. Heel Nederland heeft haar een beetje zien opgroeien in het fictieve Meerdijk. Inge was een graag geziene verschijning op de Nederlandse televisie. Maar er zijn ook een hoop dingen die je nog niet van haar weet.

Lees ook: Hoe gaat het nu met actrice Inge Schrama?

De burn-out van Inge schrama

Opeens was Inge verdwenen uit Goede Tijden, Slechte Tijden. De reden die ze opgaf was dat ze meer tijd vrij wilde maken voor haar gezin. Maar wat veel mensen toen niet wisten, en sommige mensen nu ook niet, is dat de actrice destijds bezweek onder een burn-out. De actrice die meer dan tien jaar de rol van Sjors in Goede Tijden Slechte Tijden speelde, kon opeens niks meer en moest helaas haar acteerwerk neerleggen. Voor nge begon een lange weg van herstel, maar gelukkig lijkt het wel steeds beter te gaan met Inge.

Is het nou Inge of Ingmar?

Er bestond een hele lange tijd een twijfel over haar naam. Soms was het Inge en soms was het Ingmar. Welke was nu juist. Na lang onderzoek is het hoge woord er uit. Allebei de namen kloppen als een bus. Hoe dat in elkaar zit? Nou, haar geboortenaam is dus Ingmar, dat is de naam die haar ouders aan haar gegeven hebben. Maar haar roepnaam is Inge. Dat is net even iets vlotter en makkelijker en deed het bovendien een stuk beter bij de verschillende casting bureaus. De naam Inge bleef goed hangen en dus staat ze vaker als Inge bekend dan als Ingmar. Al gebruikt ze beide namen regelmatig.

Inge als fotomodel

In 2019 keerde Inge weer kort terug in de spotlight. Ze deed verschillende kleine klusjes en had een mooie fotoshoot met William Rutten. William legde haar op de gevoelige plaat vast. In een fleurige bloemenjurk liet Inge zich van haar beste kant zien. Het was heel fijn om weer even iets van Inge te zien na zo’n lange tijd. Al haar fans wisten in één keer dat ze in ieder geval er iets beter weer aan toe was.
Het gezin van Inge Schrama

Inge heeft twee kinderen met haar vriend Daniël Samkalden, namelijk een dochter geboren in 2013 en een zoon geboren in 2016. Ze heeft ook het drukke Amsterdam verruild voor een woning in Vreeland. Inge heeft dus de drukke wereld van het acteren achter zich gelaten en focust zich momenteel op haar herstel en haar gezin. Maar wie weet keert ze over een aantal jaar alsnog terug in de langstlopende soap van Nederland. Er is al gemeld dat ze in ieder geval van harte welkom is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?