Wat is het grote geheim van Kim Feenstra?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is iets aan de hand met Kim Feenstra. Het model zette vandaag een zandering bikinikiekje op haar socials. Dat is voor haar doen op zich niet heel gek. De boodschap bij de foto riep wel allerlei vragen op.

Kim Feenstra heeft geweldig nieuws! Ze kan absoluut niet wachten om het met je te delen. Maar toch wil ze nog even wachten voor ze het met je kan delen. Dan wil je gewoon dat mensen gaan speculeren, Kim…

Lees ook: Kim Feenstra, Stijn Fransen & Meer Hot Topics

Kim Feenstra’s geheim

We proberen de foto aan het mysterieuze bericht van Kim Feenstra te koppelen. Zou ze stoppen met modellenwerk om fulltime fotograaf te kunnen zijn, en is dit haar laatste fotoshoot voor de camera? Heeft ze alle zandkorreltjes op het strand geteld, maar ze zit nog midden in een hertelling? Gaat ze aankondigen dat zand echt óveral gaat zitten, en verschrikkelijk kriebelt? Heeft ze het medicijn tegen corona gevonden?

Voor de hand liggend

Wie Kim Feenstra een beetje kent, weet dat ze geobsedeerd is door zwangerschap, en al tijden zelf probeert zwanger te raken. Dat lukte steeds niet. Zou er nu wél raak zijn geschoten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.