Wat is het grote geheim van Kim Feenstra?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is iets aan de hand met Kim Feenstra. Het model zette vandaag een zandering bikinikiekje op haar socials. Dat is voor haar doen op zich niet heel gek. De boodschap bij de foto riep wel allerlei vragen op.

Kim Feenstra heeft geweldig nieuws! Ze kan absoluut niet wachten om het met je te delen. Maar toch wil ze nog even wachten voor ze het met je kan delen. Dan wil je gewoon dat mensen gaan speculeren, Kim…

Lees ook: Kim Feenstra, Stijn Fransen & Meer Hot Topics

Kim Feenstra’s geheim

We proberen de foto aan het mysterieuze bericht van Kim Feenstra te koppelen. Zou ze stoppen met modellenwerk om fulltime fotograaf te kunnen zijn, en is dit haar laatste fotoshoot voor de camera? Heeft ze alle zandkorreltjes op het strand geteld, maar ze zit nog midden in een hertelling? Gaat ze aankondigen dat zand echt óveral gaat zitten, en verschrikkelijk kriebelt? Heeft ze het medicijn tegen corona gevonden?

Voor de hand liggend

Wie Kim Feenstra een beetje kent, weet dat ze geobsedeerd is door zwangerschap, en al tijden zelf probeert zwanger te raken. Dat lukte steeds niet. Zou er nu wél raak zijn geschoten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?