Wat is het grote geheim van Kim Feenstra?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is iets aan de hand met Kim Feenstra. Het model zette vandaag een zandering bikinikiekje op haar socials. Dat is voor haar doen op zich niet heel gek. De boodschap bij de foto riep wel allerlei vragen op.

Kim Feenstra heeft geweldig nieuws! Ze kan absoluut niet wachten om het met je te delen. Maar toch wil ze nog even wachten voor ze het met je kan delen. Dan wil je gewoon dat mensen gaan speculeren, Kim…

Lees ook: Kim Feenstra, Stijn Fransen & Meer Hot Topics

Kim Feenstra’s geheim

We proberen de foto aan het mysterieuze bericht van Kim Feenstra te koppelen. Zou ze stoppen met modellenwerk om fulltime fotograaf te kunnen zijn, en is dit haar laatste fotoshoot voor de camera? Heeft ze alle zandkorreltjes op het strand geteld, maar ze zit nog midden in een hertelling? Gaat ze aankondigen dat zand echt óveral gaat zitten, en verschrikkelijk kriebelt? Heeft ze het medicijn tegen corona gevonden?

Voor de hand liggend

Wie Kim Feenstra een beetje kent, weet dat ze geobsedeerd is door zwangerschap, en al tijden zelf probeert zwanger te raken. Dat lukte steeds niet. Zou er nu wél raak zijn geschoten?

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Gerelateerde berichten