Wat hebben Lieke Martens, Kim en Fatima gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze lijken niet echt op elkaar. Toch hebben Lieke, Fatima en Kim één ding gemeen…

Is dit de crossover van de eeuw? Lieke Martens samen met Kim en Fatima? Je verwacht dit drietal eigenlijk niet samen: de rasvoetballer, de roddelkoningin en het model. Toch is het lot van deze drie dames aan elkaar verbonden. Met schitterende gouden kettinkjes en armbanden welteverstaan…

Lees ook: Lieke Martens laat haar slaapkamer zien!

Lieke, Kim en Fatima zijn ambassadrices

Een sieradenmerk heeft Lieke Martens samen met Fatima Moreira de Melo en Kim gestrikt voor hun campagnes. Da’s niet voor één keertje, welnee. Ze worden namelijk ‘ambassadrices’ genoemd – ze zijn praktisch vriendinnen nu. Hun sieraden matchen niet alleen, maar ook hun jurkjes zijn deze keer op elkaar afgestemd. Dit goud- en zilverkleurige groepje mag wat ons betreft wat vaker met z’n drieën de hort op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.