Wat hebben Lieke Martens, Kim en Fatima gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze lijken niet echt op elkaar. Toch hebben Lieke, Fatima en Kim één ding gemeen…

Is dit de crossover van de eeuw? Lieke Martens samen met Kim en Fatima? Je verwacht dit drietal eigenlijk niet samen: de rasvoetballer, de roddelkoningin en het model. Toch is het lot van deze drie dames aan elkaar verbonden. Met schitterende gouden kettinkjes en armbanden welteverstaan…

Lees ook: Lieke Martens laat haar slaapkamer zien!

Lieke, Kim en Fatima zijn ambassadrices

Een sieradenmerk heeft Lieke Martens samen met Fatima Moreira de Melo en Kim gestrikt voor hun campagnes. Da’s niet voor één keertje, welnee. Ze worden namelijk ‘ambassadrices’ genoemd – ze zijn praktisch vriendinnen nu. Hun sieraden matchen niet alleen, maar ook hun jurkjes zijn deze keer op elkaar afgestemd. Dit goud- en zilverkleurige groepje mag wat ons betreft wat vaker met z’n drieën de hort op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...