Wat hebben Lieke Martens, Kim en Fatima gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze lijken niet echt op elkaar. Toch hebben Lieke, Fatima en Kim één ding gemeen…

Is dit de crossover van de eeuw? Lieke Martens samen met Kim en Fatima? Je verwacht dit drietal eigenlijk niet samen: de rasvoetballer, de roddelkoningin en het model. Toch is het lot van deze drie dames aan elkaar verbonden. Met schitterende gouden kettinkjes en armbanden welteverstaan…

Lees ook: Lieke Martens laat haar slaapkamer zien!

Lieke, Kim en Fatima zijn ambassadrices

Een sieradenmerk heeft Lieke Martens samen met Fatima Moreira de Melo en Kim gestrikt voor hun campagnes. Da’s niet voor één keertje, welnee. Ze worden namelijk ‘ambassadrices’ genoemd – ze zijn praktisch vriendinnen nu. Hun sieraden matchen niet alleen, maar ook hun jurkjes zijn deze keer op elkaar afgestemd. Dit goud- en zilverkleurige groepje mag wat ons betreft wat vaker met z’n drieën de hort op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!