Waarom sloeg Mark Rutte journalist niet op zijn bek?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zal hem ongetwijfeld gezien hebben gisteravond: de persconferentie van premier Rutte en RIVM-meneer Jaap van Dissel. Een persconferentie die ook deze keer weer heel wat stof deed opwaaien. Al waren het deze keer niet Mark Rutte, RIVM-baas Jaap van Dissel of die leuke gebarentolk, waarover massaal gevallen werd. Nee, deze keer stond de vraag ‘Waarom heeft Mark Rutte die journalist nog niet op zijn bek geslagen?’ centraal. 

Want, waarom sloeg Mark Rutte deze NOS-meneer niet dwars door zijn klapstoeltje heen? Het lijkt namelijk de enig mogelijke optie na het horen van de nu al domste vraag van 2020.

Ja precies, die vraag werd serieus gesteld door een verslaggeefmeneer van de NOS. Iets waar de miljoenen kijkers van stonden te kijken. Maar wat ons nog meer intrigeerde, was de kalmte waarmee Mark Rutte het bazenantwoord: ‘het virus’ gaf. Bij menig ander hadden die plastic klapstoeltjes (en de betreffende NOS-journalist) al lang in het rond gevlogen.

Irma Sluis vertolkte zelfs onze gezichten

Gelukkig vertolkte gebarentolk Irma Sluis even het gezicht dat elke Nederlander op het moment van deze vraag op de bank trok:

Was het een undercoveractie van de Speld?

De bovenstaande vraag verscheen in ieder geval in het brein van Brigitte.

Maurice heeft de oplossing

Gelukkig zijn er mensen als Maurice, die nooit te beroerd zijn om mee te denken aan een geschikte oplossing:

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten