Waarom sloeg Mark Rutte journalist niet op zijn bek?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zal hem ongetwijfeld gezien hebben gisteravond: de persconferentie van premier Rutte en RIVM-meneer Jaap van Dissel. Een persconferentie die ook deze keer weer heel wat stof deed opwaaien. Al waren het deze keer niet Mark Rutte, RIVM-baas Jaap van Dissel of die leuke gebarentolk, waarover massaal gevallen werd. Nee, deze keer stond de vraag ‘Waarom heeft Mark Rutte die journalist nog niet op zijn bek geslagen?’ centraal. 

Want, waarom sloeg Mark Rutte deze NOS-meneer niet dwars door zijn klapstoeltje heen? Het lijkt namelijk de enig mogelijke optie na het horen van de nu al domste vraag van 2020.

Ja precies, die vraag werd serieus gesteld door een verslaggeefmeneer van de NOS. Iets waar de miljoenen kijkers van stonden te kijken. Maar wat ons nog meer intrigeerde, was de kalmte waarmee Mark Rutte het bazenantwoord: ‘het virus’ gaf. Bij menig ander hadden die plastic klapstoeltjes (en de betreffende NOS-journalist) al lang in het rond gevlogen.

Irma Sluis vertolkte zelfs onze gezichten

Gelukkig vertolkte gebarentolk Irma Sluis even het gezicht dat elke Nederlander op het moment van deze vraag op de bank trok:

Was het een undercoveractie van de Speld?

De bovenstaande vraag verscheen in ieder geval in het brein van Brigitte.

Maurice heeft de oplossing

Gelukkig zijn er mensen als Maurice, die nooit te beroerd zijn om mee te denken aan een geschikte oplossing:

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.