Waarom Slag om de Schelde-ster Susan Radder de allerleukste actrice is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Susan Radder is nog piepjong, maar heeft al veel grote rollen op haar naam staan. Haar meest recente verschijning op het witte doek is de Slag om de Schelde. Iedereen die na het zien van deze film de zaal verlaat denkt twee dingen: ‘wát een goede Nederlandse film’ en ‘ik wil meer Susan Radder zien’. Met dat eerste zijn we het eens, en met dat tweede kunnen we je hieronder verder helpen!

Actrice Susan Radder is jong en succesvol

Susan Radder schittert al jaren in grote Nederlandse series zoals Oogappels en Keizersvrouwen. Zelfs daarvoor was ze al actief voor de camera. Ze was nog maar zes jaar toen ze voor het eerst op de buis verscheen. Sinds dien zijn er een heel aantal rollen bijgekomen. Niks is te gek voor haar! Vroeger was ze vooral lief meisje, vervolgens kreeg ze vaker de rol van probleempuber. Nu ze ook verzetsstrijder aan haar cv heeft mogen toevoegen mag je gerust zeggen dat Susan Radder een complete actrice is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @susanradder

Susan Radder in Slag om de Schelde

De nieuwste rol die Susan Radder speelt is die van Teuntje in de hitfilm Slag om de Schelde. Natuurlijk heeft ze de hoofdrol! Ze speelt de rol van een verzetsstrijdster. Jazeker, het is een heuse oorlogsfilm! Gelukkig is het niet alleen ellende wat de klok slaat: Susan maakt je bioscoopbezoek met haar mooie verschijning en puike acteerprestaties nóg leuker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @susanradder

De zussen van Susan Radder

Ook de zussen van Susan mogen er wezen! Samen poseren ze graag voor de camera en schitteren dan ook regelmatig samen op Instagram. De bekendste zus van Susan, Louise Radder, zit inmiddels ook op haar plek in het acteerwereldje. Ze begon net als haar zus op jonge leeftijd met acteren, en zat onlangs nog in de Nederlandse serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @susanradder

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...