Waarom Slag om de Schelde-ster Susan Radder de allerleukste actrice is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Susan Radder is nog piepjong, maar heeft al veel grote rollen op haar naam staan. Haar meest recente verschijning op het witte doek is de Slag om de Schelde. Iedereen die na het zien van deze film de zaal verlaat denkt twee dingen: ‘wát een goede Nederlandse film’ en ‘ik wil meer Susan Radder zien’. Met dat eerste zijn we het eens, en met dat tweede kunnen we je hieronder verder helpen!

Actrice Susan Radder is jong en succesvol

Susan Radder schittert al jaren in grote Nederlandse series zoals Oogappels en Keizersvrouwen. Zelfs daarvoor was ze al actief voor de camera. Ze was nog maar zes jaar toen ze voor het eerst op de buis verscheen. Sinds dien zijn er een heel aantal rollen bijgekomen. Niks is te gek voor haar! Vroeger was ze vooral lief meisje, vervolgens kreeg ze vaker de rol van probleempuber. Nu ze ook verzetsstrijder aan haar cv heeft mogen toevoegen mag je gerust zeggen dat Susan Radder een complete actrice is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @susanradder

Susan Radder in Slag om de Schelde

De nieuwste rol die Susan Radder speelt is die van Teuntje in de hitfilm Slag om de Schelde. Natuurlijk heeft ze de hoofdrol! Ze speelt de rol van een verzetsstrijdster. Jazeker, het is een heuse oorlogsfilm! Gelukkig is het niet alleen ellende wat de klok slaat: Susan maakt je bioscoopbezoek met haar mooie verschijning en puike acteerprestaties nóg leuker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @susanradder

De zussen van Susan Radder

Ook de zussen van Susan mogen er wezen! Samen poseren ze graag voor de camera en schitteren dan ook regelmatig samen op Instagram. De bekendste zus van Susan, Louise Radder, zit inmiddels ook op haar plek in het acteerwereldje. Ze begon net als haar zus op jonge leeftijd met acteren, en zat onlangs nog in de Nederlandse serie Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @susanradder

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...