Waarom je nu de Amazon Prime serie Invincible moet kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Jupiter’s Legacy op Netflix al af en heb je Netflix uitgespeeld? Dan moet je zo snel mogelijk Invincible gaan kijken op Amazon Prime!

Amazon Prime heeft een hele goede periode achter de rug als het om superhelden gaat. Niet alleen is het een van de beste en makkelijkste plekken om Zack Snyder’s Justice League te zien, ook hebben ze een aantal spectaculaire shows zoals The Boys en The Tick. En hoewel dat beide echt super goede series zijn, is er een nieuwe koning der Amazon series opgestaan. En zijn naam is Invincible.

Lees ook: Netflix komt met trailer van nieuwe superheldenserie Jupiter’s Legacy
Waarom je Invincible moet kijken?

De serie is misschien geanimeerd, maar verder alles waar je op hoopt. Het bevat een dikke laag actie waar je van uit je stoel valt. Het is grof, en dan ook echt grof. Het heeft een geweldig realistisch plot, een charismatische en extreem intrigerende bad guy die onder je huid gaat zitten en natuurlijk een hoofdpersoon met een hart van goud waar je een klein beetje van gaat houden. Invincible is in de kern eigenlijk gewoon het zoveelste Spider-Man verhaal over een tiener die krachten krijgt en daarmee moet leren omgaan. Maar de twists, donkere humor en extreem gewelddadige actiescenes maken het wel een feestje.

Kijk  nu de trailer!

Nog steeds niet overtuigd? Geen probleem. Kijk nu de trailer en zie gelijk waarom je deze serie gezien moet hebben. En goed nieuws! Het tweede seizoen is onderweg, dus je kan volgend jaar al genieten van het tweede deel van deze superspannende serie!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.