Waarom je nu de Amazon Prime serie Invincible moet kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Jupiter’s Legacy op Netflix al af en heb je Netflix uitgespeeld? Dan moet je zo snel mogelijk Invincible gaan kijken op Amazon Prime!

Amazon Prime heeft een hele goede periode achter de rug als het om superhelden gaat. Niet alleen is het een van de beste en makkelijkste plekken om Zack Snyder’s Justice League te zien, ook hebben ze een aantal spectaculaire shows zoals The Boys en The Tick. En hoewel dat beide echt super goede series zijn, is er een nieuwe koning der Amazon series opgestaan. En zijn naam is Invincible.

Lees ook: Netflix komt met trailer van nieuwe superheldenserie Jupiter’s Legacy

Waarom je Invincible moet kijken?

De serie is misschien geanimeerd, maar verder alles waar je op hoopt. Het bevat een dikke laag actie waar je van uit je stoel valt. Het is grof, en dan ook echt h******e grof. Het heeft een geweldig realistisch plot, een charismatische en extreem intrigerende bad guy die onder je huid gaat zitten en natuurlijk een hoofdpersoon met een hart van goud waar je een klein beetje van gaat houden. Invincible is in de kern eigenlijk gewoon het zoveelste Spider-Man verhaal over een tiener die krachten krijgt en daarmee moet leren omgaan. Maar de twists, donkere humor en extreem gewelddadige actiescenes maken het wel een feestje.

Kijk  nu de trailer!

Nog steeds niet overtuigd? Geen probleem. Kijk nu de trailer en zie gelijk waarom je deze serie gezien moet hebben. En goed nieuws! Het tweede seizoen is onderweg, dus je kan volgend jaar al genieten van het tweede deel van deze superspannende serie!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!