Waar is de andere helft van Adele gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Adele is een vrouw van grote uitersten. Verschrikkelijk goede stem, verschrikkelijk slecht dieet. Tot ze vorig jaar, na de scheiding van haar man, fanatiek begon met fitnessen en gezond leven. De wereld was lyrisch over deze ‘getransformeerde’ Adele. Nieuwe foto’s bewijzen echter dat de Britse zangeres ook qua slankheid het uiterste opzoekt. Maak kennis met Adele, maar dan door de helft!

Je moet tegenwoordig oppassen met het oordeel ’te dik’ of ’te dun’, maar het is natuurlijk uniek dat deze labeltjes binnen een jaar tijd op één persoon geplakt werden. De wereld leerde Adele natuurlijk kennen als die volle Engelse meid met een strot van goud. Zij bewees dat je niet aan het perfecte popsteraffiche hoefde te voldoen om wereldberoemd te worden. Sterker nog, ze was op een bepaald moment misschien wel de allergrootste artiest op aarde. Een beetje mollig zijn is oké, bewees de Londense zangeres…

Lijnen is ‘ boring’

‘Ik maak muziek voor oren, niet voor ogen’, zei Adele ooit in een interview. Het maakte haar geen reet uit wat men over haar uiterlijk zei, maar vond het wel frappant dat het bij haar vaak over gewicht ging terwijl dat bij mannelijke artiesten veel minder snel gebeurt. Ze vertelde ook vaak over haar constante gevecht met de kilo’s, al deed ze het niet per sé om slanker te worden.

Ze wilde met haar gezondere gedrag vooral haar stem ‘in shape’ houden. Dat ze daar dan ook wat kilootjes van kwijtraakte was mooi meegenomen. Een dieet volgen vond Adele ‘ boring’, omdat het betekende dat ze sigaretten, alcohol en die geliefde vette hap links moest laten liggen.

De jojo van Adele

Ze trouwde, kreeg een kind, ging weer lijnen, laste een lange werkpauze in, verloor nog meer kilo’s en scheidde uiteindelijk na zeven jaar van haar man. Dat bleek een kantelpunt in Adeles leven: ze ging fanatiek aan de fitness en begon ook qua voeding de juiste keuzes te maken. De wereld moest ineens rekening houden met een ‘lekkere’ Adele. Die eeuwige jojo had eindelijk het perfecte punt bereikt. Vond het internet. Adele had nog een extra appeltje te schillen met haar gewicht, blijkt uit de foto’s die deze week online verschenen. Dat jojo-touwtje is in rap tempo héél kort geworden.

Waar men zich vroeger zorgen maakte om Adeles overgewicht, wordt er nu massaal stilgestaan bij Adeles ondergewicht. En Adele zelf? Die geeft geen . Lekker op nieuwjaarsvakantie met haar goede vriend Harry Styles. Goed zittend zomerjurkje aan, cocktail in de hand. Laat Twitter zich maar zorgen maken. Adele doet dat namelijk geen moment.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.