Waar is de andere helft van Adele gebleven?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Adele is een vrouw van grote uitersten. Verschrikkelijk goede stem, verschrikkelijk slecht dieet. Tot ze vorig jaar, na de scheiding van haar man, fanatiek begon met fitnessen en gezond leven. De wereld was lyrisch over deze ‘getransformeerde’ Adele. Nieuwe foto’s bewijzen echter dat de Britse zangeres ook qua slankheid het uiterste opzoekt. Maak kennis met Adele, maar dan door de helft!

Je moet tegenwoordig oppassen met het oordeel ’te dik’ of ’te dun’, maar het is natuurlijk uniek dat deze labeltjes binnen een jaar tijd op één persoon geplakt werden. De wereld leerde Adele natuurlijk kennen als die volle Engelse meid met een strot van goud. Zij bewees dat je niet aan het perfecte popsteraffiche hoefde te voldoen om wereldberoemd te worden. Sterker nog, ze was op een bepaald moment misschien wel de allergrootste artiest op aarde. Een beetje mollig zijn is oké, bewees de Londense zangeres…

Lijnen is ‘f*****g boring’

‘Ik maak muziek voor oren, niet voor ogen’, zei Adele ooit in een interview. Het maakte haar geen reet uit wat men over haar uiterlijk zei, maar vond het wel frappant dat het bij haar vaak over gewicht ging terwijl dat bij mannelijke artiesten veel minder snel gebeurt. Ze vertelde ook vaak over haar constante gevecht met de kilo’s, al deed ze het niet per sé om slanker te worden.

Ze wilde met haar gezondere gedrag vooral haar stem ‘in shape’ houden. Dat ze daar dan ook wat kilootjes van kwijtraakte was mooi meegenomen. Een dieet volgen vond Adele ‘f*****g boring’, omdat het betekende dat ze sigaretten, alcohol en die geliefde vette hap links moest laten liggen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Adele (@adelesp) op

De jojo van Adele

Ze trouwde, kreeg een kind, ging weer lijnen, laste een lange werkpauze in, verloor nog meer kilo’s en scheidde uiteindelijk na zeven jaar van haar man. Dat bleek een kantelpunt in Adeles leven: ze ging fanatiek aan de fitness en begon ook qua voeding de juiste keuzes te maken. De wereld moest ineens rekening houden met een ‘lekkere’ Adele. Die eeuwige jojo had eindelijk het perfecte punt bereikt. Vond het internet. Adele had nog een extra appeltje te schillen met haar gewicht, blijkt uit de foto’s die deze week online verschenen. Dat jojo-touwtje is in rap tempo héél kort geworden.

Waar men zich vroeger zorgen maakte om Adeles overgewicht, wordt er nu massaal stilgestaan bij Adeles ondergewicht. En Adele zelf? Die geeft geen f**k. Lekker op nieuwjaarsvakantie met haar goede vriend Harry Styles. Goed zittend zomerjurkje aan, v****n cocktail in de hand. Laat Twitter zich maar zorgen maken. Adele doet dat namelijk geen moment.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten