Vrolijke Dionne Stax kan niet stilzitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is er tijdens de lockdown toch een bezig bijtje geweest? Dionne Stax! De presentatrice viert de laatste opnamedag van DNA Onbekend met een uitermate vrolijk fotootje!

Waarom is De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Dionne Stax is klaar met DNA Onbekend

Die brede glimlach zal dus ook deels liggen aan het goede gevoel dat Dionne Stax overgehouden heeft aan deze reeks afleveringen van DNA Onbekend. De blondine brengt met haar programma namelijk gemoedsrust bij mensen of families die met grote onduidelijkheden zitten. Dankbaar werk dus!

Stil zitten!

Dionne Stax hoeft dus, in tegenstelling tot velen, lekker niet stil te zitten deze weken! Het lukt haar zelfs niet om even netjes voor de foto in een stoel plaats te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.