Vriendin Thierry Baudet óók uit de kleren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Vriendin Thierry Baudet naakt

Eindelijk is hij daar: de Baudet-naaktfoto waar we wél op zaten te wachten!

Met een man die zó vaak in het nieuws komt als Thierry Baudet, is het ronduit bizar dat we zo weinig weten over zijn vriendin. Verloofde zelfs. Kijk, zelfs dát weten veel mensen niet eens! En dat is zonde, want Davide is een mooie meid! Vandaag stond de toekomstige ‘mevrouw Baudet’ ineens topless op Instagram. Hoog tijd om haar iets beter te leren kennen dus!

Davide in de spotlights

Zie je het al voor je? Davide probeert al maanden een beetje in beeld te komen, maar het is nog knap lastig om de spotlights van iemand als Thierry Baudet te stelen, laat staan met hem te delen! De opvallende politicus staat graag in het middelpunt van de aandacht, zo blijkt uit zijn uitspraken, opvallende poëzie of die beruchte zwembad-naaktfoto. Blijft er op deze manier überhaupt nog een klein beetje van die spotlight over voor Arme Davide? We vermoeden dat ze deze week definitief ’n beetje uit die enorme schaduw van Thierry kan stappen. De mooie brunette heeft namelijk een paar pikante plaatjes van zichzelf – waaronder een toplessfoto – op haar doorgaans vrij brave Instagramkanaal gezet!

Thierry maakt eindelijk plaats

Het mag dan ongewild zijn, maar Thierry begint dankzij allerlei relletjes binnen zijn partij volgens de peilingen aan populariteit in te leveren. En zodra dat enorme ego ’n piepklein beetje begint te krimpen, wordt zijn betere helft ego eindelijk zichtbaar – en hoe! Davide is fotograaf van beroep, maar doet het ook vóór de camera erg goed moeten we zeggen. Kijken we véél liever naar dan Thierry! We weten dat hij veel waarde hecht aan een traditioneel gezinsbeeld, maar geef die vrouw eens wat ruimte joh! Ze verdient het namelijk om gezien te worden!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten