Vriendin Thierry Baudet óók uit de kleren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Vriendin Thierry Baudet naakt

Eindelijk is hij daar: de Baudet-naaktfoto waar we wél op zaten te wachten!

Met een man die zó vaak in het nieuws komt als Thierry Baudet, is het ronduit bizar dat we zo weinig weten over zijn vriendin. Verloofde zelfs. Kijk, zelfs dát weten veel mensen niet eens! En dat is zonde, want Davide is een mooie meid! Vandaag stond de toekomstige ‘mevrouw Baudet’ ineens topless op Instagram. Hoog tijd om haar iets beter te leren kennen dus!

Davide in de spotlights

Zie je het al voor je? Davide probeert al maanden een beetje in beeld te komen, maar het is nog knap lastig om de spotlights van iemand als Thierry Baudet te stelen, laat staan met hem te delen! De opvallende politicus staat graag in het middelpunt van de aandacht, zo blijkt uit zijn uitspraken, opvallende poëzie of die beruchte zwembad-naaktfoto. Blijft er op deze manier überhaupt nog een klein beetje van die spotlight over voor Arme Davide? We vermoeden dat ze deze week definitief ’n beetje uit die enorme schaduw van Thierry kan stappen. De mooie brunette heeft namelijk een paar plaatjes van zichzelf – waaronder een toplessfoto – op haar doorgaans vrij brave Instagramkanaal gezet!

Thierry maakt eindelijk plaats

Het mag dan ongewild zijn, maar Thierry begint dankzij allerlei relletjes binnen zijn partij volgens de peilingen aan populariteit in te leveren. En zodra dat enorme ego ’n piepklein beetje begint te krimpen, wordt zijn betere helft ego eindelijk zichtbaar – en hoe! Davide is fotograaf van beroep, maar doet het ook vóór de camera erg goed moeten we zeggen. Kijken we véél liever naar dan Thierry! We weten dat hij veel waarde hecht aan een traditioneel gezinsbeeld, maar geef die vrouw eens wat ruimte joh! Ze verdient het namelijk om gezien te worden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.