Vreemde man hackt Instagram van Hélène Hendriks en zet deze foto’s online

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks wordt door een vreemde man gehackt op Instagram. dit zijn de foto’s die online zijn gezet! 

Op internet zit je niet altijd even goed met je gegevens, foto’s en meer. Er kan zomaar ingelogd worden op jouw sociale media of gebruik gemaakt worden van jouw foto’s bijvoorbeeld. Dit moet je zelf proberen te voorkomen door misschien je wachtwoord af en toe te veranderen. Toch is het bij Hélène Hendriks dus fout gegaan. Plotseling is er ingelogd op haar Instagram. Deze persoon heeft 3 identieke foto’s geplaatst van een man. Of de hacker ook deze man is, is onbekend, maar je zou denken van wel. Ook is er helaas veel materiaal van het Instagramaccount van Hélène verwijderd. Waarom dit gedaan is, weet niemand. Inmiddels zijn de foto’s verwijderd en heeft onze presentatrice haar account weer terug. Hopelijk zal dit niet nog een keer gebeuren!

Bekijk hieronder alle foto’s die op Hélène Hendriks Instagram account zijn geplaatst.

helene gehackt insta

Is Hélène Hendriks nog wel relevant?

Tegenwoordig zie je steeds meer verschillende mensen op TV komen als presentator of presentatrice. Dit betekend wat minder zendtijd voor de al bekende mensen. Dus blijft Hélène Hendriks dan nog relevant? Ja, dat wel. Ze heeft voldoende programma’s waar ze nog actief is. Zoals Vandaag Inside en De Oranjezomer. Hier is ze nog steeds iedere week volop mee bezig. Al jaren is ze aanwezig bij programma’s van Wilfred Genee en dat loopt nog steeds zo. De blondine heeft Wilfred ook een keer moeten vervangen bij De Oranjezomer in 2021. Nu heeft ze in 2023 dit programma volledig overgenomen als presentatrice. We zullen vast wel meer horen van haar in de komende tijd.

Wil je nou meer zien van Hélène Hendriks?

Ben je nou benieuwd naar meer van Hélène Hendriks? Neem dan even een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier niet vaak op, maar als er iets online komt is het het zeker waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...