‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer-hit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar identiteit bleef nét niet lang genoeg geheim voor de eindoverwinning in The Masked Singer, maar het is duidelijk dat Noortje Herlaar een verpletterende indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse kijker…

Jan Dulles van 3JS ging er met de Masked Singer-overwinning vandoor, maar men had het vooral over Noortje Herlaar. De (musical)actrice zong als ‘Vos’ spat zuiver, bracht een goede performance en deed dat alles in zwangere toestand! Als dat geen medaille verdient…

Lees ook: ZIEN: Nicolette van Dam als Panter in Masked Singer!

Noortje Herlaar is Vos in The Masked Singer

Manlief Barry Atsma zat vol bewondering thuis op de bank te genieten van zijn ‘Vosje’ Noortje Herlaar in The Masked Singer. De kijker ziet ‘gewoon’ een zingende beestenbende, maar Barry weet hoe hard Noortje heeft gewerkt voor haar performances in de show. Hij kon het zelf ook niet geloven toen zijn Noortje, die tijdens de opnames zwanger was, ‘er een split uitgooide’ tijdens één van haar optredens.

Meer Noortje Herlaar!

Als Beste Zangers succesvol carrières (opnieuw) lanceert, waarom zou The Masked Singer dat dan ook niet kunnen? Als de performances van de Vos in The Masked Singer ons iets hebben geleerd, is het dat Noortje Herlaar constant de spotlights verdient! Het is hoog tijd voor meer Noortje! Je kunt HIER alvast beginnen met haar foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.