‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer-hit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar identiteit bleef nét niet lang genoeg geheim voor de eindoverwinning in The Masked Singer, maar het is duidelijk dat Noortje Herlaar een verpletterende indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse kijker…

Jan Dulles van 3JS ging er met de Masked Singer-overwinning vandoor, maar men had het vooral over Noortje Herlaar. De (musical)actrice zong als ‘Vos’ spat zuiver, bracht een goede performance en deed dat alles in zwangere toestand! Als dat geen medaille verdient…

Lees ook: ZIEN: Nicolette van Dam als Panter in Masked Singer!

Noortje Herlaar is Vos in The Masked Singer

Manlief Barry Atsma zat vol bewondering thuis op de bank te genieten van zijn ‘Vosje’ Noortje Herlaar in The Masked Singer. De kijker ziet ‘gewoon’ een zingende beestenbende, maar Barry weet hoe hard Noortje heeft gewerkt voor haar performances in de show. Hij kon het zelf ook niet geloven toen zijn Noortje, die tijdens de opnames zwanger was, ‘er een split uitgooide’ tijdens één van haar optredens.

Meer Noortje Herlaar!

Als Beste Zangers succesvol carrières (opnieuw) lanceert, waarom zou The Masked Singer dat dan ook niet kunnen? Als de performances van de Vos in The Masked Singer ons iets hebben geleerd, is het dat Noortje Herlaar constant de spotlights verdient! Het is hoog tijd voor meer Noortje! Je kunt HIER alvast beginnen met haar foto’s!

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten