‘Vos’ Noortje Herlaar is grootste Masked Singer-hit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haar identiteit bleef nét niet lang genoeg geheim voor de eindoverwinning in The Masked Singer, maar het is duidelijk dat Noortje Herlaar een verpletterende indruk heeft achtergelaten op de Nederlandse kijker…

Jan Dulles van 3JS ging er met de Masked Singer-overwinning vandoor, maar men had het vooral over Noortje Herlaar. De (musical)actrice zong als ‘Vos’ spat zuiver, bracht een goede performance en deed dat alles in zwangere toestand! Als dat geen medaille verdient…

Lees ook: ZIEN: Nicolette van Dam als Panter in Masked Singer!

Noortje Herlaar is Vos in The Masked Singer

Manlief Barry Atsma zat vol bewondering thuis op de bank te genieten van zijn ‘Vosje’ Noortje Herlaar in The Masked Singer. De kijker ziet ‘gewoon’ een zingende beestenbende, maar Barry weet hoe hard Noortje heeft gewerkt voor haar performances in de show. Hij kon het zelf ook niet geloven toen zijn Noortje, die tijdens de opnames zwanger was, ‘er een split uitgooide’ tijdens één van haar optredens.

Meer Noortje Herlaar!

Als Beste Zangers succesvol carrières (opnieuw) lanceert, waarom zou The Masked Singer dat dan ook niet kunnen? Als de performances van de Vos in The Masked Singer ons iets hebben geleerd, is het dat Noortje Herlaar constant de spotlights verdient! Het is hoog tijd voor meer Noortje! Je kunt HIER alvast beginnen met haar foto’s!

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten