Home Nieuws Voormalig model Yvette Broch hijst zich weer in kort sportbroekje voor opvallende...

Voormalig model Yvette Broch hijst zich weer in kort sportbroekje voor opvallende comeback

Yvette Broch was lang gestopt met handbal en met Oranje, maar keerde onlangs terug op een wel heel bijzondere manier.

Van verliezend finalist bij Holland’s Next Top Model naar Expeditie Robinson en weer terug de topsport in. Yvette Broch kan het allemaal. Met al die verschillende activiteiten is ze één van de bekendste handbalgezichten van Nederland. Iedereen volgt dan nu ook met spanning de carrière van de handbalster. Vanwege haar modellenverleden is ze ook een zeer interessante Instagram influencer geworden. Yvette Broch laat iedereen smaken naar meer.

De mooie opening van Yvette Broch op het WK in Scandinavië

Het is ook weer tijd voor het WK handbal en dat wordt momenteel gehouden in Scandinavië. Afgelopen donderdag was daar de eerste wedstrijd. Yvette Broch maakte daar haar bijzondere comeback in de sport. En dat ging eigenlijk ontzettend goed. De Nederlandse ploeg versloeg met gemak Argentinië die het moest doen met een uitslag van 41-26. Dat Oranje weer op volle kracht is met de terugkeer van Yvette Broch, dat kan niemand meer ontkennen. Voor als je denkt dat Yvette je nogal bekend voor komt, dat kan wel eens kloppen. De brunette heeft aan een aantal bijzondere programma’s meegedaan in haar leven.

Yvette Broch is geen onbekende van televisie

Topsport is soms een klein beetje als televisie. Het is hard werken en ook nog eens flink afzien. Zeker als je porgramma’s meerekent als Expeditie Robinson en Holland’s Next Topmodel. Dat zijn nu niet bepaald programma’s waar je achterover kan leunen. Daar moet je, al is het op verschillende manieren, wel je uiterste geven. En dat is dan ook exact wat Yvette laat zien. De brunette deed in het verleden aan beide programma’s mee. Daarom kennen mensen haar ook zo goed. Voor veel Nederlanders is Yvette geen onbekend gezicht. De handbalster vindt het ook erg leuk om aan dat soort programma’s mee te doen. Momenteel focust ze zich eer even aan op de sport, maar misschien dat ze hierna weer een modellen carrière start of meedoet aan een televisieprogramma. De brunette is 1.83 meter lang, dus model kan ze altijd worden.

Yvette Broch heeft een partij mooie foto’s online staan

De brunette kan niet alleen heel erg goed handbal spelen, want ze is ook nog eens ontzettend goed in het maken van foto’s. Niet alleen dat, ze poseert ook nog eens heel erg goed op die foto’s. Geen wonder dat ze het zo ver schopte bij Holland’s Next Top Model. Daar wist ze zich tot aan de laatste aflevering te redden. Je mag dus wel zeggen dat Yvette flinke ervaring heeft in het maken van mooie foto’s. De brunette is lang, ze heeft ontzettende goede vormen, is fit en weet van elk kledingstuk weer een fantastische look te maken. Het lijkt ook alsof alles de brunette goed staat. Met haar lieve lach en haar fantastische uitstraling weet Yvette elke foto toch weer om te dopen tot een feestje. Haar volgers zijn dan ook ontzettend blij met de handbalster. Ze geeft hen namelijk een hoop leuke dingen om naar te kijken.

Op Instagram staan alle mooie foto’s van Yvette Broch

De brunette heeft al haar mooie foto’s op Instagram staan. Daar kan je genieten van alle leuke plaatjes die ze in haar vrije tijd maakt. Kijk dus snel hier als je nog veel meer wilt zien van deze topsporter. Topsorter, model en televisie icoon in één: Yvette doet het allemaal!

Mobiele versie afsluiten