Voormalig kindster Miranda Cosgrove komt terug met iCarly

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miranda Cosgrove is terug! De voormalig kindster verdween na het stoppen van ‘haar’ jeugdserie iCarly uit beeld. Tijd voor een comeback. Als iCarly natuurlijk!

Miranda Cosgrove heeft een vreemde carrière achter de rug. Ze werd wereldberoemd door haar optreden in Nickelodeon-serie iCarly, vergelijkbaar met Ariana Grande in Victorious. Het verschil tussen deze twee voormalig kindsterretjes is dat de één het wel helemaal gemaakt heeft. Wat Miranda Cosgrove nu doet weten veel mensen niet. Een reboot van iCarly is dus de ideale strohalm voor deze in vergetelheid geraakte actrice!

Miranda Cosgrove doet mee in reboot iCarly

Waarom Miranda Cosgrove in haar volwassen leven nooit heeft kunnen profiteren van het succes van iCarly is niet duidelijk, maar dat er met een reboot van de jeugdserie nu een reddingsboei haar kant op gegooid wordt mag duidelijk zijn. De nieuwe versie van iCarly volgt het leven van dezelfde karakters als toen, maar dan als volwassenen. Bijna iedereen keert terug. Jennette McCurdy, de vaste sidekick van Miranda Cosgrove, is helaas niet van de partij…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennette McCurdy (@jennettemccurdy)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..