Voormalig kindster Miranda Cosgrove komt terug met iCarly

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miranda Cosgrove is terug! De voormalig kindster verdween na het stoppen van ‘haar’ jeugdserie iCarly uit beeld. Tijd voor een comeback. Als iCarly natuurlijk!

Miranda Cosgrove heeft een vreemde carrière achter de rug. Ze werd wereldberoemd door haar optreden in Nickelodeon-serie iCarly, vergelijkbaar met Ariana Grande in Victorious. Het verschil tussen deze twee voormalig kindsterretjes is dat de één het wel helemaal gemaakt heeft. Wat Miranda Cosgrove nu doet weten veel mensen niet. Een reboot van iCarly is dus de ideale strohalm voor deze in vergetelheid geraakte actrice!

Miranda Cosgrove doet mee in reboot iCarly

Waarom Miranda Cosgrove in haar volwassen leven nooit heeft kunnen profiteren van het succes van iCarly is niet duidelijk, maar dat er met een reboot van de jeugdserie nu een reddingsboei haar kant op gegooid wordt mag duidelijk zijn. De nieuwe versie van iCarly volgt het leven van dezelfde karakters als toen, maar dan als volwassenen. Bijna iedereen keert terug. Jennette McCurdy, de vaste sidekick van Miranda Cosgrove, is helaas niet van de partij…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennette McCurdy (@jennettemccurdy)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!