Voor wie kookt Milou van Boer Zoekt Vrouw nu?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na maanden samengewoond te hebben moet Milou weer even wennen aan haar nieuwe single leventje! Zonder hongerige boer in de buurt kookt ze nu thuis voor zichzelf. Maar voor wie is dat tweede bord met eten dan?

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag eindelijk weer iets avontuurlijker zijn in de keuken! Boer Bastiaan hield vooral van traditionele kost, dus zagen we Milou vooral grote hoeveelheden aardappelen en vlees bereiden. Nu Milou weer single is kan ze eindelijk weer koken waar ze zelf zin in heeft! Aan de grootte van de porties moet ze nog wel even wennen: ze heeft alsnog voor twee gekookt! Milou laat er geen gras over groeien!

Lees ook: Milou van BZV reageert op breuk: ‘Niet mijn keuze’

Milou van BZV kookt nog steeds voor twee

Maandenlang enorme porties eten maken heeft z’n voordelen. Ze kan nu steeds iemand uitnodigen om van haar kookkunsten te genieten. Zo zit Milou tijdens de feestdagen niet bepaald verlegen om gezelschap. Trots showt ze haar culinaire creaties aan haar volgers. Maar voor wie is dat tweede bord dan? Is ze nu al over Boer Bastiaan heen? Of behandelt ze haar hond gewoon heel goed? Vals alarm: het gaat om ‘slechts’ een vriendin. Ook gezellig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.