Volgers schrikken van deze ‘ongepaste’ foto’s van Lies Zhara tijdens begrafenis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara laat haar volgers schrikken met hele ongepaste foto’s. Zelfs tijdens een begrafenis kan de blondine niet stoppen met influencen…

Lies Zhara maakt een influencerfeestje van begrafenis

De knappe Lies Zhara is vaak best een beetje stoer en dat vinden veel mannen erg leuk aan haar. Zo rijdt ze in dikke auto’s en gamet ze ook erg actief. Nu heeft Lies Zhara echter iets gedaan wat absoluut niet in de smaak valt bij haar volgers. Tot groot verdriet is de oma van Lies Zhara namelijk overleden en het was de dag van haar begrafenis. Nu is dat een goed moment om dit ingetogen bij te wonen met je familie, en dit uiteraard niet vast te leggen. Lies Zhara is echter een beetje doorgeslagen in haar bestaan als influencer. Zo maakt Lies van de gelegenheid gebruik om het allemaal op camera vast te leggen en ook nog eens te delen met haar volgers op Instagram. Een vrij ongepaste manier om respect te tonen aan haar overleden oma.

Lies Zhara maakt influencerfeestje van begrafenis

Lies Zhara maakt influencerfeestje van begrafenis 2

Op bovenstaande foto’s is te zien hoe Lies Zhara haar dag eruit zag, en ze maakt rustig een spiegelselfie terwijl ze naar de begrafenis van haar oma gaat. Ook maakt ze een foto dat ze samen met haar familie in een Chevy auto zit, misschien een favoriet van haar Oma. Hier is zelfs de kist van de overleden vrouw te zien. Dit maakt het nog fouter dan dat het al was. Lies Zhara neemt op de bovenste fotosessie zelfs verschillende poses aan om te plaatsen. Je kan wel stellen dat Lies een beetje ver is gegaan.

Lies Zhara deelt nog meer beelden van begrafenis

Het influencer feestje op de begrafenis van Lies Zhara haar oma blijft maar doorgaan. De hele dag lang heeft Lies alles vastgelegd. Zou dit soms haar manier zijn om er mee om te gaan? Hopelijk doet Lies Zhara het niet alleen maar voor de extra aandacht of inkomsten. Zit er ook een TikTok-video aan te komen van de droevige dag? Op onderstaande foto is nog wel een foto te zien die Lies Zhara heeft gemaakt van de kist van haar oma, inclusief gek poserend familielid op de achtergrond.

Lies Zhara maakt influencerfeestje van begrafenis 3

Lies Zhara zet flinke tattoo op prominente plek

Influencer Lies Zhara is kort geleden begonnen aan het zetten van tattoos. Nu weten veel mensen dat als je eenmaal begint, het heel moeilijk is om te stoppen. Bijna iedereen wil er dan nog meer en meer, omdat ze nu weten hoe het voelt en hoe makkelijk het eigenlijk gaat. Ook Lies Zhara is duidelijk overstag want ze gaat zelfs na haar eerste tattoo voor een tweede die heel groot is. De blondine doet dit zelfs met haar moeder. De twee dames zetten een grote feniks op hun bovenarmen. Wel zijn Lies Zhara en haar moeder er duidelijk erg blij mee.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.