Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Roxy Dekker heeft een video gedeeld op haar TikTok-pagina. Ze zit samen met Koen van Heest in de auto en kan duidelijk niet van hem afblijven. Ze zingt een stukje van een nieuw nummer die ze nog niet heeft uitgebracht. Tijdens het zingen leunt ze de hele tijd tegen Koen aan. Ze vindt het zo te zien erg fijn om aandacht van hem te krijgen. Het nummer dat ze zingt gaat waarschijnlijk ‘Huisfeestje’ heten. Daarnaast geeft ze in de video ook aan dat het nummer op 7 juni uit zal komen. Wil jij de video zelf bekijken? Klik dan op deze link.

Roxy Dekker

Volgers Roxy Dekker zijn stomverbaasd over vriendje

De volgers van Roxy Dekker zijn verbaasd over haar vriendje Koen van Heest. Het is nog steeds niet helemaal officieel of de twee nou en relatie hebben of niet, maar ze laten in ieder geval weten dat ze het erg gezellig hebben met elkaar. De volgers van Roxy en Koen snappen alleen echt niet hoe Koen het voor elkaar heeft gekregen om zo’n knappe meid aan de haak te slaan. Ze vinden Koen namelijk zeker niet moeders mooiste, terwijl Roxy natuurlijk een echte schoonheid is. Toch zal Koen wel iets in huis hebben waar de dames van houden, want voor Roxy had Koen ook al een relatie met de blondine Juultje Tieleman.

Meer zien van Roxy Dekker doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de zangeres Roxy Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Roxy enorm veel foto’s en video’s van zowel haar werk als privéleven. Ze heeft inmiddels al meer dan 250 berichten op haar pagina staan. Roxy is ook zeker niet bang om teveel van zichzelf te laten zien en verwent haar volgers dan ook regelmatig met heerlijke foto’s van zichzelf. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!