Volgers bezorgd om Dionne stax na deze bloedhete foto van Vierdaagse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft de vierdaagse vandaag overleefd. Aan het einde van de dag deelt ze een prachtige foto met haar volgers waarin ze haar ervaring vertelt.

De Vierdaagse was 1 dag ingekort, om de renners een beetje te matsen vanwege het warme weer van Dinsdag. Alsnog werd het een hete loopdag die voor vele renners teveel was. Maar er bleven ook een hoop mensen vrolijk doorrennen. Eén daarvan is Dionne Stax, die vandaag het hele parcours heeft gelopen. Petje af dus voor de blonde presentatrice dat ze zoiets kan. Aan het einde van de dag deelt Dionne een foto met haar volgers, omdat zij haar bleven smeken om een teken van leven. Wat blijkt? Met Dionne gaat alles goed.

Lees ook: Foto: Dionne Stax deelt onverstandige voorbereiding op Vierdaagse

Dionne deelt teken van leven op warme foto

Richting het einde van de dag deelt Dionne deze bloedhete foto van zichzelf in de zon. Ze is nog steeds goed op weg met de Vierdaagse en niet van plan om op te geven. Dionne had natuurlijk gehoopt dat met deze foto haar volgers zich minder zorgen om haar zouden maken. Maar niks blijkt minder waar. De warme foto zorgt er juist voor dat Dionne haar volgers zich nog meer zorgen gaan maken. Ziet Dionne er niet te rood uit? Waarom kijkt ze zo bezorgd? Allemaal vragen komen bij haar volgers naar boven na het zien van deze foto.

 Dionne deelde al foto voor ze op stap ging

Op weg naar de vierdaagse deelde Dionne al een leuke selfie om te laten zien dat ze klaar was voor de strijd. Alleen hoorde haar volgers daarna echter helemaal niks meer van de prachtige blondine. Daarom maakten ze zich ook zo massaal zorgen. Het kan toch niet zo zijn dat Dionne straks enkele dagen niks van zich laat horen? Hoe moeten haar volgers dat zien te overleven. Dat wordt een regelrechte ramp. En dus werden de zorgen onder Dionne haar volgers alleen maar groter en groter.

Max Verstappen Betcity

De verleidelijke sport outfit van Dionne

In de vroege morgen deelt Dionne al wat ze aan gaat doen deze Vierdaagse. En dat blijkt een ongelooflijk mooi pakje te zijn. Met haar hele korte broekje en topje zonder mouwen weet Dionne het langer uit te houden in de hitte. Op de foto weet ze ook nog een lach tevoorschijn te toveren. Dat lachen verging haar snel, al heeft Dionne vooralsnog geen spijt van haar deelname aan de Vierdaagse. De prachtige blondine kijkt al uit naar de komende dagen en neemt vol goede moed deel aan de volgende etappes. Die zullen waarschijnlijk net zo warm zijn.

Dionne kan wel wat steun gebruiken

Met die lange etappes voor de boeg en de warme zon die de hele dag in haar nek zal branden, heeft Dionne nog wel even een zetje in de rug nodig. Moedig haar dan ook vooral aan op Instagram en laat weten dat je Dionne steunt in deze pittige week. Met jouw hulp zal Dionne zichzelf straks over de eindstreep slepen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.