Voetbalster Vivianne Miedema poseert in pyjama voor goed doel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal zie je Vivianne Miedema altijd in voetbalshirt en korte broek. Deze foto’s van Vivianne in haar pyjama mag je dus absoluut niet overslaan!

Voetbalster Vivianne Miedema maakt bijzondere foto

Het gebeurt wel vaker dat voetbalsters zich inzetten voor doelen waar ze in geloven. Vivianne Miedema is daarin absoluut geen uitzondering. De voetbalster maakt zich hard voor kinderen in oorlogsgebieden. Daarover zegt ze zelf: “Zoveel kinderen met nachtmerries over de hele wereld, die als ze wakker worden, nog steeds niet durven te dromen over een betere toekomst. Daarom is het zó belangrijk dat wij met z’n allen helpen en zoveel mogelijk kinderen, hopelijk, wel deze mogelijkheid kunnen geven.” Het is weer duidelijk dat Vivianne eigenlijk te goed is voor deze wereld. Om haar steentje bij te dragen heeft ze een eigen pyjama die je kan kopen in de winkel. Door de pyjama te kopen steun je stichting War Child en help je dus, samen met Vivianne Miedema, kinderen uit oorlogsgebieden. En een lekker warme pyjama in deze koude winterdagen is natuurlijk helemaal niet erg!

vivianne miedema pyjama

De vrolijke lach van Vivianne Miedema

Het is niet zo gek dat ze Vivianne Miedema gevraagd hebben voor deze actie. De mooie dame straalt in haar pyjama. Haar mooie lach maakt het plaatje natuurlijk helemaal af. Nu is dat sowieso haar sterke kant, die mooie lach van haar. Op bijna elke foto die Vivianne Miedema online zet, kan je de brede lach van oor tot oor, van de voetbalster wel zien. En dat zorgt er eigenlijk voor dat je gelijk vrolijk bent als je naar de voetbalster kijkt. Met haar zonnige uitstraling laat Vivianne andere mensen ook een beetje stralen. Haar foto’s maken in ieder geval een hoop mensen blij.

Vivianne Miedema heeft ook een andere kant

Natuurlijk maakt Vivianne Miedema allemaal lieve foto’s in bijvoorbeeld haar pyjama of lief glimlachend. Maar er is ook een andere kant van Vivianne, zoals je kan zien op de foto hierboven. Het is een vakantiekiekje van de voetbalster waarop ze iets meer van zichzelf laat zien dan dat ze meestal doet. En je bent als fan van deze mooie dame gelijk betoverd door haar lijf. Al dat voetballen heeft haar absoluut goed gedaan. Nu steekt Vivianne op de foto ook nog uitdagend haar tong naar buiten. Dat is natuurlijk ergens ook weer extra leuk, die uitdagende kant van haar. Het is in ieder geval weer iets anders dan wat je standaard gewend bent van de voetbalster.

Wordt Vivianne Miedema de nieuwe favoriet?

Er zijn natuurlijk een hoop vrouwelijke voetballers om te bewonderen in Nederland, maar steeds meer mensen hoor je de naam Vivianne Miedema zeggen. Daarmee is deze dame hard op weg om de nieuwe favoriet van Nederland te worden. En als ze dan ook nog eens een aantal mooie foto’s maakt, dan helpt dat natuurlijk wel mee met dat beeld. Daarnaast is de voetbalster ontzettend lief. Dat merk je wel aan de pyjama actie voor het goede doel. Er zijn dus genoeg redenen om Vivianne Miedema te mogen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!