Voetbaljuice: Heeft Jade Anna een relatie met deze AZ-speler?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jade Anna staat niet bepaald bekend als een voetbal fanaat. Toch gaat ze stiekem waarschijnlijk met een voetballer.

Jade Anna gaat achter topsporters aan

De prachtige blondine staat niet echt bekend als een échte voetbalfanaat, maar toch is ze nu al 3 keer op rij bij een wedstrijd van AZ gespot. Zo was ze ook in de Arena bij Ajax-AZ. De vraag is niet meer of, maar met welke AZ-speler ze een relatie heeft na haar breuk met Gio Latooy. De geruchtenmolen doet in ieder geval flink zijn werk.

Lees ook: Jade Anna verovert Instagram met privé foto’s van zonnige reisjes

Wie is de nieuwe vlam van Jade Anna bij AZ?

Pas vijf dagen na de breuk met haar ex Gio Latooy speculeren mensen al over het nieuwe vriendje van Jade Anna. Op social media gaan flink wat geruchten rond dat Jade Anna aan het daten is met een voetballer van AZ. Wie van de spelers heeft ongeveer dezelfde leeftijd als Jade Anna en zou best naast haar een leuk plaatje zijn? Het is trouwens niet heel gek dat Jade Anna een AZ-speler kiest, want Alkmaar ligt vlakbij Heemskerk, haar geboorteplaats.

Sven Mijnans is zeker een optie voor Jade Anna

De middenvelder deed iedereen bij AZ verrassen met zijn bijzondere manier van spelen. De 23-jarige voetballer weet nu al de hele voetbalwereld op zijn kop te zetten. Misschien dat Jade Anna ook wel gecharmeerd is van de kunsten van deze speler. Sven heeft wel een vriendin, dus misschien dat hij het niet is. Maar qua leeftijd en karakter passen de twee zeker bij elkaar.

Myron van Brederode zou het best eens kunnen zijn

De speler van AZ heeft toegegeven in het verleden flinke fouten op het veld gemaakt te hebben. Maar gelukkig haalde AZ hem niet uit de selectie. En nu mag hij zelfs spelen voor Jong Oranje. Myron is dus bescheiden en welbespraakt. Dat spreekt Jade Anna zeker aan. Ook heeft hij voor zover bekend geen vriendin. De ideale kandidaat dus voor de blonde influencer.

Denso Kasius maakt minder kans bij Jade Anna

De verdediger van AZ is alweer een paar maanden terug na een mislukt avontuur bij het Italiaanse Bologna. In Alkmaar probeert hij het gewoon opnieuw. En dat lijkt best goed te gaan. Maar was het voetbal de enige reden voor hem om terug te keren. Er gingen al even geruchten dat Denso met een prachtige blondine was gespot. Maar aan de foto’s te zien is dit toch zeker niet Jade Anna. Maar ja, misschien houdt Denso er wel meer afspraakjes op na. Als hij al zo snel van club kan veranderen, wie zegt dan dat hij niet dezelfde tactiek op vrouwen toepast?

Ruben van Bommel is misschien wel de juiste voor Jade Anna

Ruben van Bommel is hard op weg om de volgende van Bommel te worden die geschiedenis schrijft binnen de voetbalwereld. Hij debuteerde erg sterk bij AZ en werd zelfs geselecteerd voor een plek bij Jong Oranje. De linksbuiten denkt er nog lang niet aan om naar het buitenland te vertrekken. Zou dat komen omdat hij hier nog wil presteren, of omdat hij stiekem een vriendinnetje op de tribune heeft zitten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!