Jade Anna verovert Instagram met privé foto’s van zonnige reisjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het internet is gewend om verwend te worden met mooie kiekjes van Jade Anna. Nu ze weer single is lijkt ze haar tijd in te vullen met het bezoeken van zonnige plekken. Dit blijkt uit een paar schitterende foto’s op haar Instagram. 

Jade Anna laat volgers smullen met fabelachtige foto’s

Dat Jade Anna van Vliet één van de knapste Nederlandse influencers is, zal iedereen het over eens zijn. De 19-jarige parel uit Heemskerk heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd op alle online platformen. Bijna dagelijks krijgen haar miljoen volgers immers haar waanzinnige verschijning te zien op hun beeldscherm. Veel van deze foto’s schiet ze in het buitenland. Dus dat Jade Anna van een citytrip houdt steekt ze niet onder stoelen of banken. In haar Instagram bericht hieronder, laat ze zien veel plekken te hebben bezocht de laatste maanden. Elke foto in de slideshow is gemaakt in een ander land. Zo mochten bijvoorbeeld Malta, Dubai, Hongarije, Kreta en Schotland eraan geloven. Verder was ze ook in Mallorca, Parijs, Ibiza en Rotterdam. Voor elk land is de foto van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien weet Jade Anna zoals gewoonlijk modelachtig te poseren. Ook lijkt ze trots te zijn op haar uiterlijk, iets dat we volledig kunnen begrijpen.
Lees ook: Influencer Jade Anna deelt bizarre foto van vóór en ná ze flink bezig is geweest

Jade Anna wederom single na breuk met Gio Latooy

Jade Anna en Gio Latooy, misschien wel het meest besproken in de Nederlandse YouTube community. Na een jarenlange relatie is er een nogmaals einde aan gekomen. Eerder besloot het stel al een keer uit elkaar te gaan, maar na een korte periode waren ze weer samen. Deze keer lijkt het echt over en uit. Op het internet speculeren de fans over de reden van de breuk. Zo zijn er veel verhalen opgedoken over een mogelijke affaire van Gio. Dit is later door zowel Gio als Jade ontkracht. Met name Gio lijkt enorm kapot te zijn van de breuk. In zijn vlogs filmt hij zichzelf huilend achter het stuur van zijn Porsche. Jade lijkt er minder moeite mee te hebben. Op haar Instagram post ze foto’s waarbij ze ‘leeft’. Veel volgers denken echter dat ze een masker op zet.
Heeft Jade Anna alweer een nieuw scharrel?

Slechts vijf dagen na de breuk met Gio Latooy heeft Jade Anna flink wat geruchten doen aanwakkeren. De knappe Jade Anna was namelijk te gast bij de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en Sparta Rotterdam. Ze was aanwezig in het thuisvak van het AFAS Stadion, vergezeld door haar zus Nura en hun vader Jorge. Op sociale media circuleren geruchten dat Jade Anna van Vliet mogelijk aan het daten is met een voetballer van AZ Alkmaar. Veel mensen vragen zich af wat Jade Anna te zoeken heeft bij een voetbalwedstrijd van AZ. Toch hoeft het weinig te zeggen, aangezien Jade Anna’s geboorteplaats Heemskerk niet ver van Alkmaar af ligt. Volgens juicevlogger Yvonne Coldeweijer is er echter weinig van waar van de ontstane roddels. Yvonne heeft namelijk het idee dat ze ergens gekwetst om is en nu aan de buitenwereld wilt laten zien dat het allemaal goed met haar gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...