Viviënne van den Assem is Marieke Elsinga te slim af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van presentatrices Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem opgelet! RTL heeft bekend gemaakt dat het misdaadprogramma Crime Desk een tweede seizoen krijgt, maar dan wel zonder presentatrice Marieke Elsinga.

Marieke Elsinga wordt vervangen

We komen helaas met slecht nieuws voor de fans van RTL Boulevard en haar deelname als jurylid bij I Can See Your Voice zorgden ervoor dat Marieke haar rol als presentatrice van Crime Desk helaas moest afstaan. Maar, niet getreurd! RTL heeft namelijk de ideale vervangster gevonden!

De ideale vervangster

Niemand minder van RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem zal het stokje van Marieke overnemen als presentatrice van Crime Desk. Een hele eer, aldus Vivienne zelf. Zo vertelde ze in het persbericht: ”Ik kijk er naar uit om dit programma te maken, samen met de absolute top van de Nederlandse misdaadjournalistiek. Het is voor mij persoonlijk een mooie toevoeging op RTL Boulevard, waar dit soort onderwerpen altijd mijn nieuwsgierigheid wekken.”.

Een tweede kans voor Crime Desk

Crime Desk met presentatrice Vivienne van den Assem is al vanaf maandag 8 maart te zien op RTL5. Het misdaadprogramma krijgt met het een tweede seizoen dan ook een tweede kans. De kijkcijfers van het eerste seizoen waren dan ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. Zo keken er slechts 248.000 mensen naar de laatste aflevering van seizoen 1. Volgens RTL is Crime Desk met Vivienne als presentatrice in ieder geval nog tot en met april te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Crime Desk (@rtlcrimedesk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!