Vivienne van den Assem geeft voorproefje op spannende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is naast presentatrice ook een beeldschoon model. Ze toont een nieuwe teaser van haar meest recente project: hete Vivienne op een van de ABC-eilanden.

Voor het blad LINDA van Linda de Mol gaat Vivienne maar al te graag uit de kleren. En ook nog een beetje wegens de hitte natuurlijk. Het land waar ze zich in bevindt dit keer is het warme en vochtige Curaçao. Een land dat bekend staat om blauwe zee, witte stranden en dat vormt de perfecte locatie voor een fotoshoot. In plaats van de kou in Nederland trotseren voor het blad, heeft Vivienne ditmaal dus geluk. Ze krijgt gewoon een gratis vakantie van Linda. Of moest ze stiekem toch flink aan de bak?

Vivienne van den Assem in het rood

De presentatrice poseerde op Curaçao voor LINDA. De shoots vinden plaats op het strand, dus dat gaan geen hele brave foto’s worden! Het badpak dat de strand dame draagt doet een beetje denken aan die van Baywatch, op de zwarte accenten na dan. Of ze nog meer moest doen, naast poseren? Misschien ook wel aan de bak als strandwacht? Op de foto’s ziet het er allemaal wel relaxt uit. Waarschijnlijk zit ze gewoon lekker warm te chillen op het strand nu ze er toch is. Of ze dat verdiend heeft moet nog blijken uit het uiteindelijke resultaat. Maar de fotografen lijken in ieder geval tevreden. En de glimlach van Vivienne onthuld dat zij dat ook is. Nu Linda nog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Linda heeft Vivienne gestrikt voor LINDA 

Linda de Mol en Vivienne gaan beide alweer een tijdje mee in de wereld van de BN’ers en kennen elkaar vast goed. Vivienne was ook vaak te vinden op de zender van de broer van Linda, John. Vivienne, de presentatrice die af en toe nog bijklust als model, is voor Linda maar een paar belletjes verder. Naast de foto’s moet er van alles besproken worden in het blad en is er aansluitend nog een interview. Wat de blondine allemaal aan de prachtige zwartharige heeft gevraagd blijft ook nog even tussen de twee. Maar het belooft, af te leiden aan de foto’s, een onthullende editie te worden.

Vivienne vaker naar de hete natuur

Vivienne is al vanaf de start van haar tv carrière losgelaten in de natuur. Zo ook in Wie is de Mol? en natuurlijk in het dierlijke programma ZOOP, waar het allemaal begon voor Vivienne. Als presentatrice van RTL Boulevard krijg je helaas veel minder kansen om richting de tropen te gaan, dus deze gelegenheid pakte ze vast stevig vast. Bij het tv-programma op RTL 4 is de bedoeling dat je op je plek blijft en vooral niet te veel rondtrekt. De avontuurlijke Vivienne wil natuurlijk meer dan 365 dagen per jaar achter een bureau de actualiteit bespreken. Op deze teaser-foto zit ze er alweer erg op haar plek zo te zien. Die paar kiekjes als compensatie, dat is maar een klein offer en doet Vivienne graag voor Linda. We weten in ieder geval dat Vivienne wel van de zon houdt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne en Linda laten ons wachten

Zelf mocht ze de foto’s vast al zien van de fotograaf, maar wij moeten nog even wachten. Als de foto’s in het magazine lijken op de post van Vivienne, dan zien we in ieder geval een schaars geklede schoonheid, strand, een palmboom en een rood badpak terug in het resultaat. Maar de rest blijft even gissen en geduld hebben tot de volgende editie van het blad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!