Vier redenen waarom Inge Schrama een goede kandidaat voor Wie Is De Mol is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het vertrek van Inge Schrama bij GTST hebben we niet veel meer van haar gehoord. Het favorietje van GTST-kijkers is met de soapserie gestopt vanwege een burn-out. Inge laat alleen nog van zich horen in de vorm van instagram foto’s van vaasjes met bloemen. De ultieme stap voor deze mysterieuze, nauwelijks aanwezige actrice? Een deelname aan Wie Is De Mol? natuurlijk!

Inge Schrama, die tegenwoordig als Ingmar Schrama door het leven gaat, speelde tot 2017 de belangrijke rol van Sjors in GTST. Toen de actrice daarmee stopte vanwege een burn-out is ze ‘off the radar’ gegaan. Inmiddels zijn we 4 jaar verder zonder ontwikkelingen en missen we de actrice nog steeds in Goede Tijden, Slechte Tijden. Wij vinden dat ze in haar tijd bij ’s lands langstlopende soap wel wat skills heeft laten zien die haar een ideale kandidaat zouden maken voor Wie Is De Mol.

Lees ook: GTST is weer begonnen: al 4 jaar zonder Inge Schrama

Inge Schrama kan zich goed verstoppen

Een eigenschap die bij Wie Is De Mol goed van pas zou komen is goed zijn in verstoppen. Nu hebben we het bij Wie Is De Mol natuurlijk over het verstoppen van je persoonlijkheid, geheimen en tactiek. Inge Schrama heeft de afgelopen 4 jaar niet alleen bewezen dat ze dat kan, ze kan zich ook nog eens fysiek verstoppen. Want waar hangt ze nu uit? Met deze eigenschap heb je uiteraard een voorsprong op andere kandidaten.

Acteren verleer je niet

Omdat je je goed moet kunnen verstoppen, heb je ook een dekmantel nodig. Als actrice kruipt Inge zo in de huid van iemand anders. Dat maakt WIDM over het algemeen een stukje makkelijker voor acteurs. Het is voor Schrama alweer een tijdje geleden dat ze op de set stond, maar na 13 jaar lang Sjors Langeveld spelen verwachten wij dat ze een goede dekmantel heeft.

inge-widm

Een mooi hoofd straalt vertrouwen uit

Het een na laatste ingrediënt voor de ideale WIDM kandidaat: een mooi hoofd. Dat knappe mensen eerder worden vertrouwd is uit verschillende onderzoeken gebleken. Inge Schrama is natuurlijk niet alleen het favorietje omdat ze een leuke rol heeft, ze is ook nog eens prachtig!

Inge Schrama Wie Is De Mol

Ingmar Schrama blijft rustig in stressvolle situaties

Op Instagram is te zien dat Inge Schrama helemaal zen is. Na haar burn-out heeft ze haar spirituele kant ontdekt. Dat is te zien aan de vele ‘rustgevende’ foto’s die de actrice deelt op Instagram. Wie Is De Mol kan best stressvol voor de kandidaten zijn, Inge kan dan gewoon een momentje pakken om te mediteren en tot rust te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.