Vier keer Hélène Hendriks: om je vingers bij af te likken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is natuurlijk sinds kort officieel de beste presentatrice van het land, maar stiekem natuurlijk ook de mooiste. 

De knappe Hélène Hendriks haar beste foto’s

Natuurlijk heeft de ontzettend aantrekkelijke presentatrice al lang bewezen dat ze een van de meest knappe vrouwen van het land is. Hélène Hendriks gaat al even mee op televisie en in die tijd wordt ze best al wel even geprezen als een ongelooflijk knappe vrouw. En alle mannen van Nederland lijken die mening te delen. Zelfs de heren waar ze mee aan tafel zit vaak, zijn het er over eens dat Hélène Hendriks een erg bijzondere verschijning is. De blondine neemt die complimenten maar al te graag aan. Maar welke foto’s van Hélène Hendriks zijn dan echt het aller leukst? Dat is natuurlijk moeilijk kiezen, aangezien ze er altijd zo goed uit ziet. Maar toch hebben we een dappere poging gedaan.

Lees ook: Vandaag Inside verliest ineens kijkcijfers aan twee onverwachte concurrenten

Hélène Hendriks met haar mannen op de foto

Het mooie is dat Hélène Hendriks helemaal niet zoveel bijzonders hoeft te doen om er goed uit te zien. Dat heeft er ook een klein beetje mee te maken dat de mannen waarmee ze vaak te zien is, er eigenlijk al voor zorgen dat Hélène er veel knapper uit ziet in vergelijking. Kijk maar naar deze foto van Hélène Hendriks bijvoorbeeld. Omdat zowel Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp ernaast staan, valt de prachtige blondine Hélène Hendriks gelijk veel meer op. Ze draagt niet eens wat bijzonders en doet eigenlijk ook niets speciaals op dit plaatje. Maar naast de heren ziet Hélène er gelijk een stuk leuker uit. Dat valt met deze foto moeilijk te ontkennen.

Lees ook: Video: NAC-fans dragen Hélène Hendriks warm hart toe met opvallend spreekkoor

De mooie ballen van Hélène Hendriks

De heerlijke presentatrice ziet er op haar foto’s altijd ontzettend goed uit. Zo ook op dit plaatje. Daar heeft ze eigenlijk niet eens een heel bijzonder pakje aan. maar Hélène Hendriks was daar even sportief bezig. En dus had de aantrekkelijke Vandaag Inside-presentatrice een pakje aan dat lekker strak zat. Daardoor kon je al haar rondingen wel heel erg goed zien. En dat was natuurlijk wel bijzonder.

Hélène Hendriks wordt gekroond tot beste presentatrice van Nederland

Op dit spannende plaatje werd Hélène Hendriks uitgeroepen tot winnares van de Gouden Televizier-Ring winnaar. En daarmee was ze officieel de beste presentatrice van Nederland. Maar door het jurkje dat ze droeg kon je ook gelijk goed zien dat ze de knapste presentatrice van Nederland is. De jurk gaf ondersteuning op de juiste punten, waardoor je alle mooie vormen van Hélène Hendriks goed kon zien. Een prima outfitje dus voor dit bijzondere moment.

Hélène Hendriks en haar zwoele blik

Natuurlijk weet de aantrekkelijke presentatrice ook in pakje dat helemaal niet verleidelijk bedoeld is, haar fans nog warm te krijgen. Dat doet de aantrekkelijke blondine door middel van een wel heel erg zwoele blik. Die zorgt ervoor dat ze meteen al haar volgers laat smelten. Dit hete kiekje laat misschien niet zoveel zien van het lichaam van Hélène Hendriks, maar is daardoor niet minder leuk om te mogen zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!