Video: Zwetende Merel Ek gaat voor snelle douchebeurt na Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het gaat er weer heerlijk aan toe bij VI. Merel Ek gaat daar achter de schermen voor een snelle douchebeurt met Wilfred. 

Merel Ek geeft bij VI aan dat ze flink moet zweten. Daar kreeg ze spijt van

De knappe Merel Ek is misschien wel de meest interessante verschijning die ooit is aangeschoven bij VI. De heren lijken gelijk een stuk charmanter als Merel zich in de studio heeft gemeld. Vooral Johan lijkt een zwak voor haar te hebben. Met Wilfred Genee kan Merel het toch het beste vinden. Ze hebben samen de meest uitdagende gesprekken, maar soms ook af en toe een beetje lol. Bijvoorbeeld bij dit gesprek, waar het voornamelijk gaat om Merel haar transpiratie, strakke pakjes en afdouchen. Het gesprek zie je op deze pagina!

Merel Ek kan na zweetsessie wel douchen

Merel Ek geeft aan dat ze veel moet zweten als ze aan het werk is. Alles moet naar de stomerij, nadat ze klaar is met een uitzending. Waar het door komt? Is Merel snel zenuwachtig of is het wat anders? Ze weet het zelf ook niet. Ze vindt de vragen van Wilfred gelukkig niet ongemakkelijk, maar hoopt wel dat Valentijn snel terug is om het over te nemen van haar. Maar Merel heeft een slimme manier om haar zweetgedrag onder controle te krijgen. Zo heeft ze wel vijf pakken! Ze kan dus afwisselen als het nodig is. En anders mag ze van Wilfred ook nog wel even afdouchen voor ze naar huis gaat.

Mark Rutte bij VI? Merel Ek ziet het wel zitten

Merel Ek weet alles van de politiek en schuift ook graag aan bij VI. Wilfred stelt dus de logische vraag hoe ze het voor zich ziet als Mark Rutte een keer aanschuift bij hem, René en Johan. “Wat zou jou intrigeren wat we hier moeten bespreken?” vraagt hij aan de knappe journaliste. Merel maakt het niet zoveel uit, zolang hij maar een normaal antwoord geeft. Dat doet hij namelijk nooit. Mark ontwijkt haar vragen als de beste en glibbert overal doorheen. Hij maakt grapjes en ontwijkt als een aal alle vragen. Of Mark het aandurft bij VI te gaan zitten? Merel denkt van wel. Alleen zijn campagneteam zal het er niet helemaal mee eens zijn. Al helemaal omdat Mark er in de studio waarschijnlijk flink van langs zal krijgen. Johan Derksen is al geen fan van hem en riep al dat hij moest vertrekken.

Merel Ek denkt dat Mark Rutte snel weg is

Johan Derksen krijgt misschien ook wel zijn zin. Merel Ek kan namelijk vertellen dat partijen waaronder de BBB er al enorm rekening mee houden dat het kabinet valt. Daar wordt nu al geld voor apart gezet als er een verkiezingscampagne moet komen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat Merel in de wandelgangen van VI de politieke scoop van het jaar prijs weet te geven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...