Video: Zonnebadende Nicol Kremers lurkt aan flinke sigaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks de geruchten over Nicol Kremers die krap bij kas zou zitten, ligt de brunette ergens op een ligbedje in Marbella met een flinke sigaar in haar mond!

Nicol Kremers geniet volop van flinke lurk-sessie

Er waren geruchten in de ronde over Nicol Kremers die krap bij kas zou zitten, maar niets blijkt minder waar! Terwijl sommige mensen dachten dat ze haar centen aan het tellen was in een klein appartementje in Amsterdam, ligt Nicol nu lekker op een ligbedje in Marbella te genieten van het mooie weer. En niet alleen dat, ze heeft ook nog eens een flinke sigaar in haar mond! Wat een leven zeg. Het lijkt erop dat Nicol geen zorgen heeft en geniet van haar tijd in het buitenland, Spanje! Wellicht dat haar debuut bij OnlyFans een enorm succes is, en ze daardoor deze reis heeft weten te kunnen maken! Het is goed om te zien dat Nicol zichzelf nog steeds kan vermaken, ondanks de breuk met Peter Gillis. Soms kan een break-up behoorlijk zwaar zijn, maar Nicol lijkt zich prima te redden. En wie weet wat de toekomst nog in petto heeft voor deze stoere dame.

Lees ook: Nicol Kremers bewijst met déze foto’s dat Peter Gillis haar enorm moet gaan missen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

‘De flinke jongens’ van Nicol Kremers

Nicol heeft twee hele grote pluspunten en daar maakt de brunette ook volop gebruik van! Zoals je in bovenstaande video al hebt kunnen zien, is Nicol helemaal niet terughoudend in het feit om haar flinke jongens in beeld te brengen. Het lijkt erop dat ze bij elke foto of video wel zorgt dat deze goed zichtbaar blijven. Met de achterliggende gedachte om zo haar volgers te behouden en eventueel haar bereik nog meer te kunnen vergroten! Want ja, laten we eerlijk zijn, het is niet heel vervelend om naar te kijken en ze zien er zo vriendelijk uit! Je zou ze graag een hand willen geven, maar het is even de vraag of Nicol daar zelf mee instemt. Hieronder ze je Nicol samen met Wesly van Bronkhorst heerlijk geposeerd op een strandbedje in Marbella waar haar flinke jongens ook weer even in heet daglicht worden gezet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Nicol laat zich van achteren fotograferen in bad!

Het lijkt erop dat Nicol Kremers per ongeluk een verkeerde pose heeft ingenomen terwijl ze in bad zat. In plaats van een ontspannen houding aan te nemen, lijkt Nicol zich in allerlei bochten te wringen om er verleidelijk uit te zien voor de camera. Het resultaat? Een foto die meer lijkt op een OnlyFans fotoshoot dan een ontspannen badsessie. Het is alsof Nicol probeert om haar volgers allemaal te verleiden en in te pakken met haar gedurfde pose in bad terwijl ze tegelijkertijd haar gezicht probeert te verbergen voor de camera. Het is af te vragen wat de intenties zijn van de Instagram-post! Maar goed, we kunnen het Nicol nauwelijks kwalijk nemen. Iedereen heeft wel eens een off-day en misschien had ze gewoon te veel badschuim in haar ogen. Of misschien dacht ze wel dat ze een nieuwe trend aan het zetten was, wie zal het zeggen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...