VIDEO: Zo houdt Amerika mensen van de straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben het Mark Rutte oneindig vaak horen herhalen: ga alleen de straat op als het écht nodig is. Boodschapje, frisse neus, meer niet. Als de parken en bossen en fietsroutes vervolgens vollopen met dagjesmensen weet je dat er met grover geschut gewerkt moet worden. In Los Angeles hebben ze een vrij extreme manier gevonden om dit soort mensen te stoppen: zand erover. Letterlijk.

De gemeenteraad in Los Angeles had genoeg van alle mensen die onbeschoft plezier aan het maken waren langs en op Venice Beach, één van de meest bezochte stranden van de stad. Binnen blijven is binnen blijven. Vooral skateboarders leken daar geen boodschap aan te hebben: het beroemde skatepark naast het strand bleef drukbezocht. De oplossing was simpel. Bedelf het hele complex onder een dikke laag zand, en de mensen blijven wel weg!

Zand erover

In Nederland zijn we kampioen bordjes ophangen. Bordjes lezen, da’s een ander verhaal. Fietsroutes door de bollenstreek moesten ondanks waarschuwingen ‘hardhandig’ gesloten worden, treinen zaten overvol en ook markten die ondanks veel bordjes te drukbezocht bleken werden afgelast. Zand erover dan maar? Verander het Vondelpark in een tijdelijke woestijn – geen hond die daar nog een illegale yogasessie of picknick wil houden!

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten