VIDEO: Zo houdt Amerika mensen van de straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben het Mark Rutte oneindig vaak horen herhalen: ga alleen de straat op als het écht nodig is. Boodschapje, frisse neus, meer niet. Als de parken en bossen en fietsroutes vervolgens vollopen met dagjesmensen weet je dat er met grover geschut gewerkt moet worden. In Los Angeles hebben ze een vrij extreme manier gevonden om dit soort mensen te stoppen: zand erover. Letterlijk.

De gemeenteraad in Los Angeles had genoeg van alle mensen die onbeschoft plezier aan het maken waren langs en op Venice Beach, één van de meest bezochte stranden van de stad. Binnen blijven is binnen blijven. Vooral skateboarders leken daar geen boodschap aan te hebben: het beroemde skatepark naast het strand bleef drukbezocht. De oplossing was simpel. Bedelf het hele complex onder een dikke laag zand, en de mensen blijven wel weg!

Zand erover

In Nederland zijn we kampioen bordjes ophangen. Bordjes lezen, da’s een ander verhaal. Fietsroutes door de bollenstreek moesten ondanks waarschuwingen ‘hardhandig’ gesloten worden, treinen zaten overvol en ook markten die ondanks veel bordjes te drukbezocht bleken werden afgelast. Zand erover dan maar? Verander het Vondelpark in een tijdelijke woestijn – geen hond die daar nog een illegale yogasessie of picknick wil houden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...