VIDEO: Zo houdt Amerika mensen van de straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hebben het Mark Rutte oneindig vaak horen herhalen: ga alleen de straat op als het écht nodig is. Boodschapje, frisse neus, meer niet. Als de parken en bossen en fietsroutes vervolgens vollopen met dagjesmensen weet je dat er met grover geschut gewerkt moet worden. In Los Angeles hebben ze een vrij extreme manier gevonden om dit soort mensen te stoppen: zand erover. Letterlijk.

De gemeenteraad in Los Angeles had genoeg van alle mensen die onbeschoft plezier aan het maken waren langs en op Venice Beach, één van de meest bezochte stranden van de stad. Binnen blijven is binnen blijven. Vooral skateboarders leken daar geen boodschap aan te hebben: het beroemde skatepark naast het strand bleef drukbezocht. De oplossing was simpel. Bedelf het hele complex onder een dikke laag zand, en de mensen blijven wel weg!

Zand erover

In Nederland zijn we kampioen bordjes ophangen. Bordjes lezen, da’s een ander verhaal. Fietsroutes door de bollenstreek moesten ondanks waarschuwingen ‘hardhandig’ gesloten worden, treinen zaten overvol en ook markten die ondanks veel bordjes te drukbezocht bleken werden afgelast. Zand erover dan maar? Verander het Vondelpark in een tijdelijke woestijn – geen hond die daar nog een illegale yogasessie of picknick wil houden!

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten