Video: Zó gaat het eraan toe in de sportschool van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven laat zien dat hij klaar is voor zijn volgende wedstrijd met beelden van zijn training in de sportschool.

Rico Verhoeven heeft een interessante video gedeeld op zijn Instagram. In de video doet hij een intensieve snelheidstraining met nog een paar andere vechters. Ze doen samen een wedstrijd wie het snelst een parcour kan afleggen. Rico is natuurlijk een zwaargewicht, waardoor je zou verwachten dat hij een flink nadeel heeft ten opzichte van zijn lichtgewichte tegenstanders. Niks blijkt minder waar, Rico laat namelijk even zien hoe het moet en verslaat de jonge jongens. Hier wordt hij een beetje arrogant van, waarna hij zijn tegenstanders nog even flink voor de gek houdt. Bekijk hier de beelden.

Volgende wedstrijd Rico Verhoeven

De volgende wedstrijd van Rico Verhoeven komt er alweer aan. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart. In het filmpje is in ieder geval te zien dat Verhoeven al erg fit is. Hij verslaat namelijk de jongere lichtgewichten die normaal gesproken toch wel een stukje sneller horen te zijn dan de zwaargewichten. Verhoeven zal opnieuw zijn titel moeten verdedigen en gaat dat doen in de Gelredome in Arnhem. Zijn tegenstander is de Fransman Sofian Laïdouni. Deze tegenstander heeft hij zelf mogen kiezen. In zijn laatste gevecht versloeg hij de opkomende Tariq Osaro. Dit deed hij op basis van punten, na de beslissing van de jury.

Rico Verhoeven

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Rico Verhoeven? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.