Video: Zó gaat het eraan toe in de sportschool van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven laat zien dat hij klaar is voor zijn volgende wedstrijd met beelden van zijn training in de sportschool.

Rico Verhoeven heeft een interessante video gedeeld op zijn Instagram. In de video doet hij een intensieve snelheidstraining met nog een paar andere vechters. Ze doen samen een wedstrijd wie het snelst een parcour kan afleggen. Rico is natuurlijk een zwaargewicht, waardoor je zou verwachten dat hij een flink nadeel heeft ten opzichte van zijn lichtgewichte tegenstanders. Niks blijkt minder waar, Rico laat namelijk even zien hoe het moet en verslaat de jonge jongens. Hier wordt hij een beetje arrogant van, waarna hij zijn tegenstanders nog even flink voor de gek houdt. Bekijk hier de beelden.

Volgende wedstrijd Rico Verhoeven

De volgende wedstrijd van Rico Verhoeven komt er alweer aan. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart. In het filmpje is in ieder geval te zien dat Verhoeven al erg fit is. Hij verslaat namelijk de jongere lichtgewichten die normaal gesproken toch wel een stukje sneller horen te zijn dan de zwaargewichten. Verhoeven zal opnieuw zijn titel moeten verdedigen en gaat dat doen in de Gelredome in Arnhem. Zijn tegenstander is de Fransman Sofian Laïdouni. Deze tegenstander heeft hij zelf mogen kiezen. In zijn laatste gevecht versloeg hij de opkomende Tariq Osaro. Dit deed hij op basis van punten, na de beslissing van de jury.

Rico Verhoeven

Meer zien van Rico Verhoeven doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Rico Verhoeven? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.