Video: Zangeres Numidia is inmiddels 9 kilo afgevallen en dat kan je heel goed zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Numidia is bezig aan een legendarische afvalrace! De kilo’s vliegen eraf, en dat begint inmiddels ontzettend op te vallen. Wat ziet ze er goed uit!

Momenteel hebben we allemaal ons oog op zangeres Numidia. De beeldschone brunette is natuurlijk dé rijzende ster van de Beste Zangers dit jaar! En daarmee heeft ze echt in één klap bewezen dat we als zangeres absoluut niet om haar heen kunnen. Maar er valt meer te smullen dan alleen haar gouden keeltje. Zo deelde ze recent een kijkje achter de schermen bij haar sportschool en daar zal je mond echt van openvallen!

Numidia pronkt met harde werk in sportschool-filmpje

Zo laat Numidia al haar volgers optimaal genieten van al haar harde werk! De getalenteerde zangeres is al geruime tijd hard aan de bak de beste versie van zichzelf te creëren. En daar valt volgens Numidia zelf ook afvallen onder! Zo maakte ze in een interview bekend ruim 18 kilo te willen afvallen. En die kilo’s vliegen er natuurlijk niet magisch af, dus sindsdien maakt Numidia lange dagen in de sportschool. Met haar fans, natuurlijk! Want voor haar volgers heeft de beeldschone brunette geen geheimen. Vandaar dat we allemaal mogen meegenieten van deze indrukwekkende beelden. Numidia laat ons namelijk meekijken met haar intense sportsessie en daar vliegt het stoom vanaf!

Numidia onthult nieuw figuur

We mogen namelijk genieten van Numidia terwijl ze in een strak setje bezig is. En dan mag ze technisch gezien van top tot teen bedekt zijn, verhullen doet het weinig! Dat kan ook haast niet met zulke stofjes! Zo schittert ze in een lange zwarte legging die wel op haar huid geschilderd lijkt zo strak. En daarmee krijg je dus echt al haar heerlijke vormen te zien! Scherpe kijkers zal daarbij één ding onmiddellijk opvallen: het harde werk van Numidia wordt beloond! Zo is echt te zien dat de zangeres lange dagen tussen de gewichten doorbrengt. Deze benen krijg je anders écht niet! Het is ook duidelijk dat Numidia’s afval-goals ook zeker behaald gaan worden. Ze is namelijk echt denderend bezig! Zo filmt Numidia zichzelf terwijl ze actief aan het sporten is. En daar valt alleen maar van te smullen!

Numidia verleidt fans met Instagram-shoot

Al maakt Numidia haar volgers de laatste tijd wel vaker helemaal gek. Zo is het namelijk in één oogopslag duidelijk dat Numidia zelf ook heel blij is met haar harde werk! Ze pronkt namelijk wel héél graag met haar nieuwe verschijning! Al hoor je ons natuurlijk absoluut niet klagen. Van een schoonheid als Numidia zien wij nooit te veel! Vandaar dat we ook extra blij zijn met deze plaatjes op Instagram. Numidia schittert daar letterlijk en figuurlijk in strakke kleding. Zo moet je wel echt even twee keer kijken voordat je haar broekje ziet! De getalenteerde zangeres poseert namelijk in een luchtige camouflagebroek. Je zou ‘m bijna missen! Ook haar opgerolde trui laat weinig aan de verbeelding over, want bedekken doet het weinig. Het resultaat is dan ook een lading aan mooie kiekjes. Hier zal menig mannenhart sneller van gaan kloppen!

Numidia deelt sportsessie op Instagram

En dat is geeneens de meest shot die Numidia de laatste tijd online zet. Nee, de zangeres laat véél meer zien. Zo mogen we allemaal meegenieten van haar sportsessies! Sportdoelen delen maakt ze natuurlijk makkelijker te behalen, maar zoveel details krijg je niet van iedereen te zien! Zo is Numidia’s Instagram echt een schatkist aan beelden. Geloof ons maar, dit is zeker het volgen waard! Bekijk haar fantastische Instagram zelf hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!