Video: Zangeres MEROL zorgt voor schokkende ontknoping bij Slimste Mens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Twee dagen op rij zorgt MEROL voor een ontknoping in de finale van De Slimste Mens die aankomt op enkele seconden.

MEROL stond voor de tweede keer op rij in de finale van de aflevering van De Slimste Mens. En daar deed de zangeres het lang niet slecht. Ze wist zelfs twee keer de finale te halen. Wat betekent dat ze de dag erna gewoon terug mag komen om weer een poging te wagen. Maandag staat ze er dus weer en dan gaat MEROL waarschijnlijk voor de zoveelste keer de show stelen met haar ongelooflijk goede antwoorden en gevatheid. Ze wist in ieder twee afleveringen ongelooflijk spannend te houden. MEROL heeft zelf ook maar de hoogtepunten van haar deelname tot nu toe gedeeld. Zelf is ze namelijk ook groot fan van het programma.

Lees ook: Foto: Zangeres MEROL maakt fans wild met strakste latex pakje ooit
Knappe zangeres MEROL maakt een spannende finale mee

MEROL is zeker geen domme dame. Dat kan haast ook niet, ze staat immers te spelen in De Slimste Mens. Maar er zijn ook veel andere slimme mensen aanwezig tijdens die opnames en die willen allemaal natuurlijk naar de volgende aflevering toe. MEROL heeft dus vrij sterke competitie. Gelukkig weet de zangeres zich aardig staande te houden. Ze houdt het ook spannend tot aan de finale, waar ze nu voor de tweede keer op rij in is terecht gekomen. MEROL deelt nu weer een aantal fragmenten daarvan. Bijvoorbeeld toen ze met slechts een paar seconden verschil verloor tijdens een van de vele nagelbijtende momenten die aflevering.

Zangeres MEROL mag gelukkig nog terugkomen

Ondanks dat ze niet beide finales won, mag ze zeker nog terugkomen. Want in het spelletje valt er elke aflevering maar één persoon af. MEROL heeft dus nog genoeg kans om de aller slimste mens aller tijden te worden. Maar doen moet ze de komende finales wel gaan winnen, want alleen de mensen met de meest gewonnen finales treden toe tot de laatste afleveringen. MEROL heeft dus nog best een lange weg te gaan, maar ze heeft er in ieder geval veel zin in.

Wel moet knappe zangeres MEROL even bijkomen

Al die spanning en sensatie die een aflevering van De Slimste Mens met zich meebrengt kan soms natuurlijk even te veel zijn. En dus moet MEROL even bijkomen van haar deelname. Maar maandag zit ze weer fris en fruitig in haar vertrouwde stoeltje.

Ook in de plaatjesronde gaat MEROL erg goed

Met haar deelname aan De Slimste Mens maakte MEROL wel veel indruk. Zeker tijdens de plaatjesronde deed de zangeres het erg goed. Ze wist acht van de tien plaatjes te raden en dat is een hele prestatie. Op 2 van de tien liep ze helaas stuk. Hoe MEROL bij de antwoorden komt is soms een beetje een puzzel, maar wel erg leuk om naar te kijken. Zo maakt MEROL de aflevering voor iedereen erg vermakelijk. Ze kan er zelf ook wel flink om lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!