Foto: Zangeres MEROL maakt fans wild met strakste latex pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige MEROL kent vele talenten. Zo heeft ze een geweldig zangtalent waarmee ze bekend is geworden, maar alleen haar mooie lijf is al een talent op zich! Dat laat ze in deze foto even goed zien.

MEROL doet mee aan De Allerslimste Mens Ter Wereld in ontzettend strak pak

De prachtige zangeres Merel Baldé, ook wel bekend als MEROL, maakt haar volgers helemaal gek. Ze is lekker actief op haar Instagram, zoals je dat ook verwacht van een bekende Nederlandse zangers. Zo kondigde ze kort geleden aan dat ze meedoet aan De Allerslimste Mens Ter Wereld, het Vlaamse broertje van het Nederlandse programma De Slimste Mens. Ze viert haar deelname met een pittige foto op haar Instagram. Ze staat wijdbeens op de foto in het strakste latex pakje ooit! Haar fans en volgers vinden het een heerlijke foto en genieten er intens van. “Lekker pakkie!”, “Het zal spannend worden zo te zien…”, “Trek jij iets straks aan, dan trek ik het straks uit”, het zijn een aantal van de reacties onder de post van de zangeres die haar lijf laat zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

MEROL doet het cowgirl stijl

Even geleden was het Nederlands Film Festival. Hier worden de filmprijzen de Gouden Kalveren uitgedeeld. Merel Baldé heeft zelf ook een paar kleine acteer rolletjes gehad en was daarom aanwezig bij het festival. Ze plaatst op haar sociale media een paar foto’s van het evenement in haar ‘rode loper look’ zoals ze het zelf noemt. De look is een aparte, maar trekt zeker alle aandacht. In een strak, doorschijnend, groen geruit jurkje trekt ze de aandacht. Tóch is het jurkje niet het meest opvallende aan haar outfit. Ze heeft namelijk een grote cowboyhoed op met glitterrandjes én dikke, leren, zwarte laarzen. Om haar middel heeft ze een soort klein korsetje. De hele outfit is iets waar je even aan zou moeten wennen, maar haar fans en volgers vinden het geweldig. In de reacties reageert iedereen positief. Er is geen negatieve reactie te vinden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

Kletsnatte MEROL laat zich fotograferen in donkere ruimte

MEROL, of merel, is absoluut niet bang om zichzelf te laten zien. Ze is dan ook altijd heel erg uit op extreme dingen. Kijk maar eens naar de teksten van haar liedjes. In Lekker Met De Meiden zingt ze over drugs, alcohol en slaapkameravonturen. Op de foto’s in haar Instagram is duidelijk te zien dat ze graag zoveel mogelijk lichaam laat zien en zo min mogelijk kleren aanheeft. In een foto die ze onlangs plaatste is niet haar hele lijf te zien, maar het is zeker een spannend kiekje. Ze laat zichzelf namelijk fotograferen in het donker terwijl de zweetdruppels van de puntjes van haar haar vallen. Ze kijkt verwart om zich heen. De hele foto is een prachtig geheel met op de achtergrond een shirtloze man. In het bijschrift kondigt MEROL aan dat de korte popmusicalfilm Diep In De Nacht in première gaat op het Nederlands Film Festival. De film werd gemaakt naar aanleiding van een idee van MEROL zelf. Ze spreekt haar uiterste trots uit naar het team.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEROL (@merolmusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...