Video: Zangeres Mell onthult héél opvallende guilty pleasure tijdens Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Mell weet met haar optredens bij De Beste Zangers gelijk heel Nederland in de watten te leggen. De knappe zangeres weet exact wat het Nederlandse publiek wilt zien.

Bloedmooie zangeres Mell is Guilty Pleasure van Beste Zangers

Natuurlijk komen er een hoop getalenteerde zangers en zangeressen voorbij in het programma De Beste Zangers. Maar het oog wilt ook wat. En daarom is het wel zo handig dat de artiesten die in het programma optreden er ook wel een beetje knap uitzien. Die boodschap heeft zangeres Mell in ieder geval goed begrepen. Ze zorgt er met haar vrije houding en heerlijke pakjes in ieder geval voor dat ze bij veel Nederlanders op de radar komt te staan. En dat is toch wel erg mooi, want zo heeft heel Nederland gelijk weer een nieuwe dame om naar op te kijken. En die is toch een partij leuk!

Lees ook: Foto: knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers kijker helemaal in

Mell laat haar eigen guilty pleasure horen

Hoewel de prachtige zangeres voor veel mensen zelf een guilty pleasure is, heeft ze er zelf natuurlijk ook een. En voor Mell is dat Justin Bieber. De zanger krijgt meestal een slechte naam, maar Mell vindt dat dit een keertje klaar moet zijn. Ze vindt de muziek van Justin Bieber echt wel heel erg leuk om naar te luisteren en was zelfs al een vroege ‘Belieber’, zoals de fans van Justin zich noemen. En dus moest Mell dat wel eventjes laten horen. Dat klonk gelukkig allemaal erg goed. De zangeres hoeft zich na zo’n performance niet te schamen voor haar muzieksmaak.

Mell zit helemaal klaar voor haar speciale en avond

Natuurlijk wordt er ook een hele avond voor Mell zelf gezongen bij De Beste Zangers en dat werd natuurlijk weer een erg groot feestje. De prachtige zangeres ging een avond tegemoet vol emotie en tranen. Want dat is meestal het effect van De Beste Zangers, wanneer er liedjes van een van de artiesten vertolkt worden. Dan vloeien de tranen namelijk hevig en is iedereen natuurlijk enorm onder de indruk van hoe ze elkaars nummers een nieuwe sound geven. Mell heeft er in ieder geval flink van genoten.

De prachtige zangeres Mell verovert snel heel Nederland

Ze is misschien bij het grote publiek nog niet zo bekend, maar zangeres Mell weet in korte tijd heel Nederland te veroveren. En dat vanwege haar spontane houding bij het programma De Beste Zangers. Eindelijk is er weer een lekker nuchtere dame die ook nog eens ontzettend goed kan zingen. En dat Mell weet hoe ze plezier moet maken, dat bewijst ze wel. Ze springt namelijk heerlijk spontaan met Douwe Bob, tussen de opnames door, het zwembad in. En dat zag er best wel leuk uit natuurlijk. De knappe zangeres weet in rap tempo heel veel nieuwe fans erbij te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.