Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Melanie Jonk zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto’s eigenhandig verandering in!

Voor wie de Beste Zangers volgt om wat nieuw muziektalent te ontdekken heeft geluk! Deze ronde is weer perfect gebalanceerd met grote namen en onbekende gezichten en wat hebben we er zin in. Zangeres Melanie Jonk, bekend als Mell van Mell & Vintage Future, is één van de toppers die zich dit jaar het grote publiek in probeert te wurmen. En hier alvast een overzichtje van wat je allemaal van haar wil weten.

Zangeres Mell is deelnemer van Beste Zangers

Je hebt het wel voorbij zien komen: Melanie Jonk sluit zich aan bij het nieuwste seizoen van Beste Zangers. En geen wonder ook. De 29-jarige schoonheid heeft namelijk een zangstem om U tegen te zeggen, en dat heeft ze ruimschoots bewezen. Als leadzangeres Mell van de band Mell & Vintage Future heeft ze namelijk al heel wat fans verzameld. Samen met muziekveteranen Ton Dijkman en Nico Brandsen vormt Melanie de populaire groep. En Beste Zangers is ook niet de eerste keer voor de band op televisie. Enkele tijd geleden blies de groep de jury omver in het zangprogramma We Want More! “Het beste wat Volendam ooit geproduceert heeft”, werd destijds over hun optreden gezegd.

En Melanie is sindsdien niet meer uit het publiekelijk oog vertrokken. Logisch dus ook dat de Volendamse superster gevraagd is voor het programma Beste Zangers. Samen met gastheer Jan Smit vertrekt Mell met zes andere artiesten naar het zonnige Sevilla in het zuiden van Spanje. Daar worden de zangers uitgedaagd elkaars (favoriete) nummer te vertolken, waarbij regelmatige ware muzikale parels naar voren komen. Zo stond Davina Michelle in een eerder seizoen wékenlang op de eerste plaats van de Top 40 met haar versie van Duurt Te Lang. Fans van het programma kunnen niet wachten op de verrassende hits die er dit jaar uitgeknald zullen worden, en de deelname van Mel belooft veel goeds.

Zangeres Melanie Jonk ken je van The Voice

De Volendamse zangeres Melanie Jonk zal niet voor iedereen een nieuw gezicht zijn. Naast dat ze met haar band Mell & Vintage Future al een flinke fanbase opgebouwd heeft, heeft ze ook een naam voor zichzelf gemaakt bij The Voice. Het is al weer geruime tijd geleden, maar in 2014 deed ze alle vier de coaches draaien bij haar blind audition. “Van de auditie weet ik gewoon helemaal niets meer. Het is één grote waas”, vertelde Melanie kort na haar deelname aan RTL Boulevard. Hoewel ze toendertijd niet de populaire muziekwedstrijd heeft gewonnen waren de coaches diep onder de indruk van haar zangtalent. Zo verzorgde ze kort na haar debut al het voorprogramma van de band 3JS tijdens hun uitverkochte theatertour. Bij The Voice koos ze voor coach Marco Borsato, maar bij Jan Smit is ze dus ook niet onopgemerkt gebleven. Ook is ze een bekend gezicht voor mede-deelnemers Douwe Bob en Duncan Laurence! Het belooft een spannend seizoen te worden. We wachten dan ook met smacht op de muziekale meesterwerken die Melanie voor ons neer gaat zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!