Video: Zangeres Juliet (Julia Schellekens) laat Hélène Hendriks blozen tijdens Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie zangeres Juliet weet met haar nummer zelfs Hélène Hendriks te doen blozen tijdens de uitzending van De Oranjezomer.

Met haar nummers weet Juliet zelfs Hélène Hendriks te laten blozen

Julia Schellekens, beter bekend onder haar artiestennaam Juliet, weet vaak met haar nummers wel een gevoelige snaar te raken. En tijdens haar optreden van de Oranjezomer gaat ze daar vooral mee door. Al zijn haar nummers een beetje humoristisch van insteek in dit geval. Juliet heeft namelijk de enorme eer om de week van De Oranjezomer samen te vatten in een liedje. Ze is daarmee een beetje de muzikale Nico Dijkshoorn van het programma, alleen een stuk jonger en knapper. Ze weet de week van De Oranjezomer wel treffend samen te vatten. Kijk vooral zelf wat je van het nummertje vindt.
Mag de knappe Juliet blijven bij De Oranjezomer?

Met de aanwezigheid van Juliet proberen ze bij De Oranjezomer weer wat nieuws uit bij het programma. Maar of het een hit wordt valt nog te zien. De meeste van de kijkers zijn nogal verdeeld. De reacties verschillen nogal. Waar de ene persoon “laat maar zitten” roept, zegt een ander “Top dit!” en dat maakt het nog lastig om te zien of het optreden van Juliet een succes is. Maar niet getreurd, want volgende week komt de knappe zangeres gewoon weer langs om op haar eigen wijze de week samen te vatten. Misschien dat ze dan weer beter in de smaak valt. De kijkers van het programma zijn het er in ieder geval over eens dat de blondine er erg goed uit ziet. Maar daar kan natuurlijk ook geen twijfel over bestaan.
De verleidelijke blikken van zangeres Juliet

Natuurlijk kan Julia Schellekens, oftewel Juliet, geweldig zingen. Maar ze ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit. De knappe zangeres heeft een heel erg lief, maar tegelijkertijd verleidelijk gezicht. En daarmee weet ze een hoop van haar volgers flink te betoveren. Ze plaatst regelmatig nieuwe foto’s op haar Instagram account en weet daarmee toch wel haar volgers een klein beetje op hol te laten slaan. De knappe zangeres vindt dat ergens ook wel fijn, want ze blijft doorgaan met het plaatsen van mooie kiekjes. Maar behalve haar uiterlijk zijn er nog veel meer redenen om de aantrekkelijke zangeres te gaan volgen.
Knappe zangeres Juliet zingt over bijzondere kleding

De prachtige zangeres houdt ervan om af en toe een leuk liedje te maken dat eigenlijk over niet zo heel veel gaat. Daar wordt de knappe blondine nou echt vrolijk van. En gelijk heeft ze. Met haar vrolijke liedjes weet ze haar publiek ook gelijk op te vrolijken. Haar laatste liedje gaat over een wel heel bijzonder en intiem stukje kleding. Luister maar mee naar de grappige muzikale verhalen van Julie Schellekens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!