Video: Yvonne Coldeweijer lacht Samantha Steenwijk keihard uit tijdens rechtszaak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het ging er hard aan toe tijdens de rechtszaak tussen Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk. Althans, vanaf één kant. Yvonne zat vooral te lachen…

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer zijn beide braaf te vinden in de rechtszaal. Het probleem? Het gaat in de zaak over afslankpillen die Samantha volgens Yvonne genomen zou hebben om meer dan 20 kilo af te vallen in korte tijd. Samantha denkt hier anders over en ontkent. Ze zegt stellig dat Yvonne uit haar nek praat, oftewel dat het gevaarlijk nepnieuws is. De fans van de influencer berichten haar met ‘waar kan ik die pillen kopen’. Als zij dan in het ziekenhuis belanden dankzij deze pillen, is het volgens Samantha Yvonnes schuld. Yvonne lacht zich kapot in de zaal om het verhaaltje van Samantha.

Samantha Steenwijk is woedend op Yvonne

Roddelvlogger Yvonne Coldeweijer beweerde onlangs op YouTube dat Samantha Steenwijk illegale dieetpillen (zo ja, dan wel met succes blijkbaar) had genomen om haar streefgewicht te behalen. De zangeres spande hierna gelijk een kort geding aan. Zomaar fake news verspreiden mag niet, vindt Samantha. De eis van de zangeres is niet al te min: Een rectificatie is op de eerste plaats nodig, en daarna nog een leuke vergoeding van 5000 euro. Daar zit je als roddelvlogger mooi mee in de problemen.

Yvonne Coldeweijer speelt clown in rechtszaal

Als reactie op al het vuur dat Samantha Steenwijk richting Yvonne stuurt kan laatstgenoemde alleen maar lachen. Dit terwijl Samantha grote consequenties ziet van het hele pillen-dillema. Zoals gewonden, ziekenhuizen en zelfs doden als resultaat van de pillen. Ze is een beetje de clown aan het uithangen in de rechtszaal. Ze schrikt totaal niet van alle aantijgingen en zit vooral stil op haar stoel in plaats van terug te schreeuwen. De slanke Samantha lijkt bijna de zaal uitgezet te moeten worden als ze niet kalmeert.

Samantha Steenwijk slanker dan ooit

Samantha ziet er, of de rumors nou waar zijn of niet, wel slank uit. Erg slank zelfs. Minus 20 is echter wel erg veel en dit moet toch duidelijk aan te tonen zijn? Ondertussen blijkt Samantha zelf van alle hoeken uit het internet bedreigd te worden. Al die opmerkingen online gaan je niet in de koude kleren zitten natuurlijk. Het is enigszins logisch dat ze zich erg opwindend gedraagt eenmaal in de zaal. Samantha is ook gelijk bezig met het maatschappelijk belang van de zaak en denkt niet enkel aan haar eigen reputatie en rust. “Straks ligt er iemand op de intensive care met een hersenbloeding”. Al zou waarschijnlijk haar imago online en de 5000 euro voorrang hebben ten opzichte van het doemscenario is het wel nobel, dat pleidooi.

Roddelvlogger moet tegen een stootje kunnen

Als je de online uitdaging aangaat om roddels te verspreiden als juicer op Youtube, dan moet je ook wel rekening houden met rechtszaken. Dit zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn voor Yvonne en mogelijk ook niet de eerste. Ze lijkt ook precies te weten hoe ze zich cool moet gedragen in de zaal. Gewoon lief lachen en hopen dat de rechter in jouw voordeel beslist. Het helpt in ieder geval niet om erg kwaad te worden. Daar lijkt de blondine zich gelukkig wel erg bewust van te zijn. Van enig kwaad daarentegen? Daar lijkt het bewustzijn bij Yvonne te ontbreken. We hopen dat Samantha inmiddels is gekalmeerd en dat snel duidelijk wordt wat er is gebeurd en wie gelijk krijgt van de rechter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!