Video: Yolanthe laat alles zien tijdens wilde avond in de club

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette heeft een erg wilde avond achter de rug in de club en natuurlijk deelt ze de leukste filmpjes met haar volgers. 

Yolanthe Cabau gaat los in de club

De knappe actrice Yolanthe Cabau heeft het goed voor elkaar. Ze mag steeds meer leuke rolletjes spelen, haar eigen fitnessmerk loopt als een trein en in haar privéleven loopt alles ook op rolletjes. Tijd dus om het er even van te nemen en te genieten van alle mooie dingen in het leven. En dat doet Yolanthe het liefste in de club. Daar weet de knappe brunette zich het beste te vermaken. Maar natuurlijk kan Yolanthe niet zomaar een leuke avond hebben. Ze moet wel een aantal filmpjes maken voor haar volgers, anders missen die al het moois.

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat meer zien dan ze denkt in strak t-shirtje

Alles draait om Yolanthe Cabau in spontane video

Als Yolanthe Cabau een video maakt, dan zorgt ze natuurlijk wel dat ze zelf volledig in het middelpunt van de belangstelling staat. Zo ook op deze leuke clipjes. Yolanthe laat iedereen op de dansvloer uit elkaar gaan om dan zelf als een soort verleidelijke verrassing op te komen dagen. En dat is natuurlijk best wel een leuke verrassing op het einde. Het eerste filmpje van Yolanthe is dus absoluut een succes. Ze weet haar  volgers te vermaken en een klein beetje al te verleiden. En daar heeft Yolanthe nog niet eens zo heel veel voor hoeven doen. Als dit de trend is van haar video’s, dan kan het alleen maar beter worden.

Het blijkt Yolanthe haar verjaardag te zijn

Opeens komen de fakkels en zingende familieleden tevoorschijn en dan blijkt het gewoon de verjaardag van Yolanthe te zijn. De knappe brunette viert dit feestje met alle mensen die voor haar belangrijk zijn. En ze maken er met zijn allen een bonte avond van. Yolanthe deelt een filmpje dat ze op haar plaats danst en een brandende fakkel aangereikt krijgt. Yolanthe kan daar vakkundig mee omgaan, want ze pakt hem zonder problemen aan terwijl ze door blijft gaan met wild bewegen. Alles voor de goede video natuurlijk.

Op elke verjaardag hoort natuurlijk taart

Elke goede verjaardag heeft een lekker taartje, dat hoort er nou eenmaal bij. De verjaardag van Yolanthe is niet anders en dus komt er al snel een grote taart tevoorschijn waar iedereen van mag snoepen. Het is nog wel even de vraag hoe Yolanthe dit grote gevaarte moet gaan snijden, zonder gelijk de hele tafel onder te gooien. Het lukt haar met een beetje moeite wel.

Yolanthe heeft er nog nooit zo gelukkig uitgezien

Omringd door vrienden en familie ziet Yolanthe er het meest gelukkig uit. De aantrekkelijke actrice beseft halverwege de avond hoe mooi haar leventje eigenlijk is. Ze geniet ervan om samen met haar vrienden en familie te zijn en kan niet wachten om samen met hen nog veel meer mooie avonturen te beleven. En die zal ze dan uiteraard ook weer delen met haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!