Video: Yolanthe en Monique Westenberg rollen over de grond in strakke outfits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar vriendin Monique Westenberg rollen over de grond in hun enorm strakke outfits in deze video die je gezien moet hebben!

Actrice en model Yolanthe Cabau van Kasbergen doet er alles aan om haar in conditie te houden. En daarvoor moet ze af en toe flink door het stof. Soms letterlijk. Dat merk je wel aan de vele spannende video’s die de prachtige actrice plaatst op het internet. In haar nieuwste video rolt ze samen met haar goede vriendin Monique Westenberg over de grond om zo weer helemaal fit te raken. Of het werkt is moeilijk te zeggen. Maar het ziet er natuurlijk wel enorm interessant uit. En dat alleen al valt een overwinning te noemen.

Lees ook: Yolanthe Cabau geeft kijkje achter de schermen tijdens zweterige opnames

Yolanthe laat je samen met Monique zien hoe je weer helemaal in topvorm raakt

Samen met Monique begint Yolanthe aan een intensieve workout. Die is vooral bedoeld om de mensen thuis te laten zien hoe ze zichzelf weer in topvorm krijgen. Als je niet goed weet hoe je thuis moet sporten, dan helpt Yolanthe je een handje op weg. Samen met Monique demonstreert ze hoe je het beste bepaalde oefeningen kan doen en geeft ze je een volledige training. Dankzij deze twee beeldschone dames kan jij komende zomer heerlijk op het strand liggen met jouw zomerlichaam zonder zorgen. Daarbij is de video ook nog eens enorm leuk om naar te kijken. Dus je zal minder snel motivatie verliezen. Je wilt zeker wel de video tot het einde volgen, zodat je meer te zien krijgt van de twee prachtige vrouwen in actie.

Monique doet weer iets positiefs na heftige kritiek op foto

Monique laat eindelijk weer een beetje van zich horen, maar de afgelopen dagen had ze zich flink terug getrokken. Ze had nogal wat kritiek over zich heen gekregen, nadat ze een wondermiddel tegen corona had gepromoot. Voor iedereen die last heeft van corona, was, volgens Monique, ‘cupping’ het ideale redmiddel. Het is de methode waarbij je met een potje je huid vacuüm zuigt om zo kwade energieën uit je te krijgen. Je hebt er ongetwijfeld ooit wel een video van gezien. Erg interessant, maar volslagen onzin natuurlijk. Maar Monique gelooft er heilig in dat ‘cupping’ de wereld gaat redden. En daarvoor werd ze even hard uitgelachen door iedereen met een Twitter, dan wel Instagram account. Inmiddels durft ze de deur weer uit, bijvoorbeeld om een middagje uit te waaien in het bos.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!