Video: Yolanthe Cabau laat zich afknellen voor speciale workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is de fitnessgoeroe van het land. Dat bewijst ze maar weer met deze leuke video’s waarin ze zich laat afknellen. 

Dat Yolanthe ver gaat voor haar workouts, dat was wel bekend. Maar dat het prachtige model zo ver zou gaan voor haar volgers, is wel nieuw. Ze laat zich vrijwillig afknellen en in het zweet werken en dat voor hordes aan volgers die Yolanthe haar Instagram bekijken. Als dat geen toewijding is, dan weet ik het ook niet. Yolanthe bewijst maar weer dat ze alles over heeft voor dat zomerlichaam. En ze komt met haar tips precies op tijd, want over een maand of twee moet iedereen al buiten op het strand liggen. Yolanthe bereidt iedereen met haar strakke workout video’s er helemaal op voor.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met vriendin

De zweetband van Yolanthe Cabau

Yolanthe heeft zich voor haar nieuwste workout even goed in laten binden. Ze heeft een super strakke zweetband om in een van haar favoriete kleuren. Het roze gevaarte is nogal bijzonder. Het zorgt er natuurlijk voor dat Yolanthe haar nog beter belicht wordt, het houdt de boel immers strak bij elkaar, maar het zorgt er ook voor dat Yolanthe een beter resultaat bereikt tijdens het sporten. En dat is toch wel bijzonder te noemen. Yolanthe heeft er samen met haar zweetband in ieder geval zin in.

Yolanthe geeft een privéshow voor haar volgers

Behalve de bijzondere zweetband, heeft Yolanthe een heel bijzonder pakje aan. Het paarse kledingstuk is door Yolanthe zelf ontworpen en zit als gegoten. Daarbij is het strakke pakje ook nog eens heel erg leuk om naar te kijken. Yolanthe weet dit en voert daarom voor al haar volgers een showtje op. En die is niet mis. Yolanthe was altijd al een hele knappe vrouw om naar te kijken, maar op deze manier wordt dat kijken alleen nog maar leuker. Yolanthe zelf lijkt daar geen enkele moeite mee te hebben.

Yolanthe prijst zweetband nog even aan met vrolijke video

Yolanthe maakt natuurlijk zoveel video’s om haar bedrijfje een beetje te promoten. Want dat bedrijf draait volledig op fitness en een gezonde manier van leven. Als het aan Yolanthe ligt leven we allemaal een stuk gezonder en zien we er straks allemaal uit als supersterren. Met Yolanthe kan je straks met een gerust hart het strand op lopen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je uiterlijk, want na de workouts van Yolanthe heb je dat zomerlichaam in de pocket. Yolanthe heeft ook een hoop producten die helpen met het verkrijgen van dat zomerlichaam, waaronder dus de trendy zweetband.

Yolanthe gaat door met leuke video’s in strakke pakjes

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe zo’n leuke video plaatst en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Yolanthe houdt haar volgers graag fit en verrast ze met leuke en spannende outfits. Ze zorgt dus wel heel erg goed voor haar volgers, die haar daarom altijd trouw blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...