Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een groot fan van haar eigen foto’s. Dus bladert de prachtige brunette graag door haar album.

Het prachtige model Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto’s weten te maken over de jaren. En op elke foto is Yolanthe nog altijd even trots. Daarom vindt ze het ook heerlijk om in haar vrije tijd even een van de vele magazines te bladeren waar ze in staat. Dat is voor Yolanthe een heerlijk ontspannen middag activiteit. De knappe brunette is daar dan ook graag veel tijd aan kwijt. Dat valt ook wel te begrijpen. Met zoveel leuke foto’s is het ook erg leuk om jezelf terug te zien. Op de professionele foto’s ziet Yolanthe zichzelf toch vanuit een andere hoek dan wanneer ze bijvoorbeeld een mooie selfie maakt. Voor het model is het dus dubbel interessant om naar zichzelf te kijken. Zo weet ze ook gelijk hoe ze overkomt op camera.

Lees ook: Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe en haar zonnige foto’s

De foto’s die in het magazine zijn gekomen wat Yolanthe aan het doorbladeren is zijn allemaal op een heerlijk zonnige dag genomen. Daardoor lijkt Yolanthe ook echt te stralen in de knappe foto’s. Yolanthe maakt het vervolgens nog eens extra mooi door allerlei zwoele blikken op te zetten. Op die manier weet Yolanthe de lezer helemaal voor zich te winnen. Zelf is het model ook nog eens heel erg trots op deze foto’s. Daarom deelt ze het uitgebrachte magazine graag met haar volgers. Natuurlijk was Yolanthe zelf ook wel benieuwd welke foto’s uiteindelijk zijn uitgekozen voor in het magazine, dus bladerde ze snel door de pagina’s om te kijken welke foto’s het allemaal geworden zijn. En die foto’s vallen alles behalve tegen.

Yolanthe en haar verleidelijke pakjes

Tijdens zo’n zomerse shoot kan Yolanthe natuurlijk niet aankomen in een lange broek met winterjas. Dus waren er allerlei korte en strakke pakjes verzameld die Yolanthe mocht uitproberen op camera. En dat beviel de beeldschone brunette uitstekend. Yolanthe heeft een hoop plezier gehad tijdens het fotograferen, waar ze keer op keer een prachtig pakje mocht aantrekken voor op beeld. Nu is Yolanthe van zichzelf natuurlijk al erg knap, maar dat effect wordt alleen nog maar groter als je haar in een verleidelijk pakje stopt. Yolanthe weet wel hoe ze zichzelf het meest aantrekkelijk neer kan zetten en deed haar best om dit de mooiste en meest verleidelijke foto’s van haar carrière te maken.

Yolanthe klaar voor nog veel meer mooie foto’s

Het ene magazine is nog niet uit of de volgende shoot staat alweer gepland. Zo gaat het tenminste in het drukke leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Het aantrekkelijke model is erg populair bij fotografen en het is geen verrassing waarom. Als je deze foto’s ziet dan snap je wel dat een fotograaf in zijn handjes zou knijpen met een model als Yolanthe. Daar wordt je namelijk erg gelukkig van. Yolanthe is erg blij met de aandacht en ziet het als een goed teken dat zoveel fotografen met haar willen werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.