Video: Yolanthe Cabau kijkt verlekkerd naar eigen foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is een groot fan van haar eigen foto’s. Dus bladert de prachtige brunette graag door haar album.

Het prachtige model Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto’s weten te maken over de jaren. En op elke foto is Yolanthe nog altijd even trots. Daarom vindt ze het ook heerlijk om in haar vrije tijd even een van de vele magazines te bladeren waar ze in staat. Dat is voor Yolanthe een heerlijk ontspannen middag activiteit. De knappe brunette is daar dan ook graag veel tijd aan kwijt. Dat valt ook wel te begrijpen. Met zoveel leuke foto’s is het ook erg leuk om jezelf terug te zien. Op de professionele foto’s ziet Yolanthe zichzelf toch vanuit een andere hoek dan wanneer ze bijvoorbeeld een mooie selfie maakt. Voor het model is het dus dubbel interessant om naar zichzelf te kijken. Zo weet ze ook gelijk hoe ze overkomt op camera.

Lees ook: Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe en haar zonnige foto’s

De foto’s die in het magazine zijn gekomen wat Yolanthe aan het doorbladeren is zijn allemaal op een heerlijk zonnige dag genomen. Daardoor lijkt Yolanthe ook echt te stralen in de knappe foto’s. Yolanthe maakt het vervolgens nog eens extra mooi door allerlei zwoele blikken op te zetten. Op die manier weet Yolanthe de lezer helemaal voor zich te winnen. Zelf is het model ook nog eens heel erg trots op deze foto’s. Daarom deelt ze het uitgebrachte magazine graag met haar volgers. Natuurlijk was Yolanthe zelf ook wel benieuwd welke foto’s uiteindelijk zijn uitgekozen voor in het magazine, dus bladerde ze snel door de pagina’s om te kijken welke foto’s het allemaal geworden zijn. En die foto’s vallen alles behalve tegen.

Yolanthe en haar verleidelijke pakjes

Tijdens zo’n zomerse shoot kan Yolanthe natuurlijk niet aankomen in een lange broek met winterjas. Dus waren er allerlei korte en strakke pakjes verzameld die Yolanthe mocht uitproberen op camera. En dat beviel de beeldschone brunette uitstekend. Yolanthe heeft een hoop plezier gehad tijdens het fotograferen, waar ze keer op keer een prachtig pakje mocht aantrekken voor op beeld. Nu is Yolanthe van zichzelf natuurlijk al erg knap, maar dat effect wordt alleen nog maar groter als je haar in een verleidelijk pakje stopt. Yolanthe weet wel hoe ze zichzelf het meest aantrekkelijk neer kan zetten en deed haar best om dit de mooiste en meest verleidelijke foto’s van haar carrière te maken.

Yolanthe klaar voor nog veel meer mooie foto’s

Het ene magazine is nog niet uit of de volgende shoot staat alweer gepland. Zo gaat het tenminste in het drukke leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Het aantrekkelijke model is erg populair bij fotografen en het is geen verrassing waarom. Als je deze foto’s ziet dan snap je wel dat een fotograaf in zijn handjes zou knijpen met een model als Yolanthe. Daar wordt je namelijk erg gelukkig van. Yolanthe is erg blij met de aandacht en ziet het als een goed teken dat zoveel fotografen met haar willen werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!