Video: Yolanthe Cabau bewondert zichzelf op foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau stond onlangs met foto’s in een magazine. Inmiddels heeft Yo zelf ook vakantie, en besluit ze zelf zeer uitgebreid te genieten van haar eigen werk…

Yolanthe Cabau is weer lekker op Ibiza! De actrice deelt verschillende foto’s en video’s van haar tijd op het altijd prachtige Spaanse eiland. We zijn natuurlijk veel kiekjes inmiddels gewend van de actrice. Maar nu laat Yolanthe een wel héél nieuwe kant van haarzelf zien. Ze staat namelijk zelf ook met d’r mond vol tanden na het bekijken van deze foto’s..

Yolanthe Cabau staat versteld van eigen fotoshoot

Onlangs deelde Yolanthe Cabau een paar opvallende video’s via haar Instagram story. Yolanthe staat natuurlijk vaak in magazines en als je haar niet kent als actrice, ken je de brunette wel als model. Een tijdje geleden poseerde ze voor het Grazia Zomerboek. Dat is typisch zo’n magazine dat je meeneemt op zomervakantie, zodat je tijdens stille momentjes langs het zwembad of aan het strand iets te lezen hebt. Wat blijkt: Yolanthe heeft het zomerboek meegenomen op haar eigen vakantie! Op Instagram is te zien hoe ze zich tijdens haar tijd op Ibiza vergaapt aan de prachtige kiekjes. Zou ze zelf verwacht hebben dat ze er zó goed uit zou zien op de pagina’s van Grazia? Ze lijkt er in ieder geval erg van te genieten!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau tilt beentjes op tijdens heerlijke workout

Yolanthe Cabau deelt cover voor zomerboek

Onlangs deelde Yolanthe Cabau nóg meer kiekjes over het Grazia Zomerboek. Dat de actrice trots is op deze editie met haar op de cover, mag duidelijk zijn. Yolanthe is dan ook hét gezicht van deze editie en alles draait om haar. Ze plaatst zelfs nóg een foto op Instagram, met dit keer een foto van de cover. Op de cover zien we Yolanthe met haar benen in het koude water. Dat de brunette het koud heeft, laat ze zeker niet lijken. De actrice heeft dan ook inmiddels flink wat ervaring met poseren, dus je hebt hier niet met een amateur te maken. Ze draagt een doorzichtige glitterjurk. Onder deze jurk lijkt ze echter bar weinig te dragen, slechts een bikini. Maar het is lastig te zien. Met een zwoele blik kijkt ze de camera in terwijl ze nog een handgebaar maakt. Ze heeft kleine groene mouwtjes om haar armen heen die de look helemaal afmaken. Ook biecht ze iets op in deze editie. Op de cover staat namelijk een quote van Yolanthe; “Het vliegtuig begon te trillen, ik dacht dat ik dood ging“. Dus nadat het een editie is, lijkt het ook een spannend zomerboek te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!