Video: Yolanthe Cabau tilt beentjes op tijdens heerlijke workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau gaat, ondanks de hitte in Nederland, toch maar even naar de sportschool. Daar gaat ze wel erg ver om fit te blijven. Vooral haar beide benen hebben het zwaar te verduren, maar ze heeft enkele geheimen om toch door te gaan.

Yolanthe Cabau is een echte doorzetter. Of het nou gaat om haar carrière, haar liefdesleven of haar work-outs. Ze blijft uitdaging na uitdaging overwinnen met gemak. Op relationeel gebied weten we niet precies hoe ze het doet, maar haar tactiek om de vele work-outs te overwinnen, is nu bekend. Een goede shake na afloop, en vitamines vooraf, helpen haar door intensieve beentrainingen heen. De actrice kan hierdoor gemakkelijk fit blijven en dat combineren met het gezinsleven en haar bestaan in zowel Amerika als Nederland. Voor wie wilt weten wat ze allemaal inneemt dagelijks heeft ze ook nog goed nieuws. In haar nieuwste Story vertelt ze hier alles over. Ook hoe ze precies haar strakke figuur krijgt en behoudt vertelt ze aan iedereen die haar pagina bezoekt. Yolanthe lijkt wel een open boek geworden!

Yolanthe Cabau zet door

Het leven van een actrice is niet altijd gemakkelijk. Continu moet je klus na klus vinden en goed je best doen. Bovendien helpt het als je de juiste looks bezit. Gelukkig heeft Yolanthe die. De Nederlandse schone is een van de mooiste BN’ers die in ons land rondloopt. En ook een van de fitste! We weten nu hoe ze dat allemaal voor elkaar bokst. Vooral benen optillen en neerzetten helpt haar om haar fit te krijgen. Hierdoor wil vast iedereen haar inhuren.

Yolanthe Cabau houdt goed vol

Niet enkel in de sportschool is ze een echte doorzetter. Maar in haar dagelijks leven zien we dit goede gedrag ook gewoon terug dus. De 37-jarige is ook nog is moeder en heeft alles voor haar zoontje over. En recent zat ze nog in in de romantische komedie F*ck de liefde 2. 2022 stopt daar niet voor Yolanthe, want in de buitenlandse film Egyptian Affair heeft ze ook nog een tol als de beeldschone Safiya. Ze gaat maar door en door en dan moet je goed zorgen voor je . Ook moet je goed eten en drinken. Zou ze dat ook goed volhouden?

Atlete/ model Cabau bereidt zich altijd goed voor

Deze atlete behandelt haar als een tempel. Dat betekent gezond eten en genoeg beweging. Dat gezonde eten zit ook wel goed bij haar. Ze heeft een hele voorraad aan geheime middelen die ze voor, na en tijdens haar vele work-outs tot zich neemt. Hoe ze eraan komt is niet duidelijk, al zal ze het ongetwijfeld van een voedingexpert krijgen. Altijd handig, want dan kan Yolanthe zich volledig focussen om bijvoorbeeld het model-zijn.

Yolanthe neemt en slikt van alles

Wat ze dan precies neemt vertelt ze niet in de post. Maar ze geeft haar geheim wel prijs ergens anders. En dan ook echt alles. Van vitaminen en mineralen tot shakes en alle extra voeding, alles komt naar buiten in een klap. Wil je dus op Yolanthe lijken? Dat kan nu door al haar vrijgegeven informatie op Instagram! Natuurlijk blijft er wel maar een zoals Yolanthe. Die is niet te vervangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!