Video: Wulpse Maan de Steenwinkel maakt fans gek met uitdagend dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel laat zich helemaal gaan tijdens een optreden op een exotische locatie!

Maan is op het zonnige Curaçao aan het optreden. De temperaturen liggen daar een stuk hoger dan in Nederland. Met haar bloedhete performance is er een lokale warmtepiek aan het ontstaan! Haar fans worden helemaal gek…

Maan de Steenwinkel schudt met heupen

Maand de Steenwinkel laat haar heupen steeds vaker spreken tijdens haar optredens. Ook bij een zomers optreden op Curaçao is het weer raak; samen met Snelle geeft ze een mooi showtje weg. Terwijl Snelle achter de draaitafel blijft staan, mag maan helemaal los gaan in een super kort topje. De fans die dicht bij het podium staan genieten optimaal van het prachtige uitzicht. Maan de Steenwinkel springt op en neer, heen en weer en weet van geen ophouden. Hoe vaker ze springt hoe harder de fans gaan juichen. Dit zal ook te maken hebben met het topje dat ze aan heeft. Laten we het erop houden dat er een hoop beweegt op het podium! Alsof dat nog niet genoeg is gaat de knappe blondine ook nog even door haar knieën. Ze raakt zichzelf aan, en laat de dromen van alle mannen in het publiek uitkomen. Inmiddels is er ook bij Snelle een hele grote glimlach ontstaan. Ook zijn avond kan niet meer stuk!

Maan danst op de tafel

Hoewel de draaitafel normaal gesproken alleen voor de DJ bedoeld is, trekt Maan zich hier helemaal niets van aan. Ze stapt op de draaitafel en laat haar fans in een euforische stemming komen. Waar de artiesten tijdens een optreden altijd naar de fans kijken, draait Maan haar rug juist naar haar fans toe. Dit heeft echter wel een reden. Ze gaat op een hele uitdagende manier dansen! Als kers op de taart gaat ze ook nog eventjes dieper dan diep door haar knieën. Hoe ze dit optreden ooit nog gaat toppen? We zijn benieuwd wat Maan verder nog in petto heeft voor haar fans!

Duistere Maan de Steenwinkel

De mooie zangeres heeft wel een heel opvallend kiekje gedeeld. De blondine ziet er een beetje duister uit op de foto. Met zwart rondom haar ogen in een donkere omgeving lijkt ze een beetje verdrietig. Ook haar eigen volgers vinden de oogschaduw een beetje te donker. Wanneer je naar de vaak energieke en vrolijke liedjes van Maan luistert, past deze donkere look er niet echt bij. Het topje wat Maan aan heeft is ook het tegenovergestelde!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.