Video: Winnares Fresia fronst haar wenkbrauwen op onmogelijke manieren tijdens WIDM-finale

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias stal niet alleen met haar prestaties de show tijdens de finale van Wie Is De Mol. ‘Fronsia’ toonde namelijk ook een héél knap ander kunstje!

Wenkbrauwen Fresia Cousiño Arias leiden eigen leven

De winnares van het AVROTROS tv-programma blijkt niet de makkelijkste om helemaal 100% tevreden te stellen. Althans dat moet je haast wel concluderen aan de blik op haar gezicht tijdens de uitslag van het altijd populaire tv-programma; een uitzending die door miljoenen wordt bekeken. Je zou zeggen dat winnares Fresia dolblij was met haar knappe prestatie, maar haar wenkbrauwen vertelden soms een héél ander verhaal! Zou ze toch liever De Mol zijn geweest? Of was ze wél gewoon blij, maar leiden haar wenkbrauwen gewoon een eigen leven? Online werd druk gespeculeerd over de twee borstelige talenten boven Fresia’s ogen. Op de meest willekeurige momenten tijdens WIDM veranderde de verslaggeefster spontaan in ‘Fronsia’: haar wenkbrauwen dansten dan vrolijk over haar voorhoofd. Tijdens de finale stonden ze gelukkig vaak op standje ‘vrolijk’: Fresia kon in totaal het leuke bedrag van 8065 euro bijschrijven op haar rekening. Ze koos overigens om de helft daarvan af te staan aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Expressieve Fresia had ook goede mol kunnen zijn

Everon Jackson Hooi, dit jaar dus de gelukkige om zichzelf ‘de Mol’” te mogen noemen kon haast de vrolijke blik niet van zijn gezicht laten verdwijnen gedurende de finale. Hij was erg trots en noemde, na de bekendmaking van de uitslag, zijn rol een goede acteerprestatie. Wie de expressieve Fresia het hele seizoen lang goed in de gaten heeft gehouden, kan concluderen dat ook zij een acteercarrière zou kunnen starten. Ze speelde het spelletje niet alleen ijzersterk, maar wist – zolang ze haar wenkbrauwen onder controle had – ook qua mimiek erg weinig weg te geven. Een klein rolletje in GTST zou helemaal niet zo’n gek idee zijn. Daar zal Everon Hooi haar vast bij kunnen helpen! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Kim-Lian van der Meij zou eigenlijk moeilijk moeten kijken

Het gezicht van de verliezer van het programma, dit jaar Kim-Lian van der Meij, stond ook niet echt op onweer. De 41-jarige zangeres en presentatrice leek echt vrede te hebben met het feit dat ze op het nippertje verloren had van rivaal en inmiddels goede vriendin Fresia. De twee hadden precies evenveel punten na de finaletest, maar Fresia maakte de test een klein minuutje sneller.

Gelukkig is Kim-Lian een vrolijk typ. Ze schudde de nederlaag dan ook snel van zich af, en ging door met gezellig napraten over dit mooie seizoen van Wie Is De Mol. Eén ding is zeker: de groep deelnemers is in jaren niet zo’n hecht collectief geweest. Zou het te maken hebben met de ‘bonus’ die elke afvaller kreeg? In plaats van linea recta naar huis, mochten kandidaten die een rood scherm kregen dit jaar in een hotel blijven hangen. Een luxe verblijf in een mooi land doet wonderen voor de gemoederen, blijkt nu!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!