Video: Wilfred Genee verleidt Merel Ek tot overnachting in Vandaag Inside-studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek heeft een nieuwe video met Wilfred Genee gemaakt. En daarin biecht ze wel een hele domme fout op. 

De blondine komt over het algemeen over als een hele slimme dame. Maar ook Merel heeft soms een aantal problemen die ze niet helemaal voorziet. En ja, wat doe je dan. Als Wilfred Genee haar confronteert met een bijzonder probleem, staat Merel Ek ook eventjes met een mond vol tanden. Maar Merel zou zichzelf niet zijn als ze hier niet snel een antwoord op had. Dus, wat speelt er allemaal in de studio van Vandaag Inside?

Merel Ek komt niet meer thuis door heftige sneeuw

De verslaggeefster heeft geen winterbanden. Daarmee is het dus gevaarlijk om de weg op te gaan. In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op de nieuwe uitzending van het programma. Maar daar komt meteen een nieuw probleem naar boven in de vorm van Merel haar ontbrekende winterbanden. En ja, wat doe je daar dan aan? Hoe ze in dat probleem verwikkeld is geraakt: “Ik dacht… winter in Nederland… Maar ik had het wel even moeten doen ja.” Met ‘het’ bedoelt Merel natuurlijk het vervangen van haar banden voor winterbanden. Maar dat heeft ze dus niet gedaan en nu zit ze toch een soort van vast. Hoe gaat ze naar huis dan? Haar antwoord: “Met 30 over de snelweg.” Bekijk de video van Merel Ek en Wilfred Genee hier!

Lees ook: Video: Woedende Merel Ek schreeuwt naar Dilan Yesilgöz tijdens interview

Merel Ek praat met volle mond, maar blijft charmant

In het begin van de video heeft Merel Ek haar mond nog vol. Maar ondertussen blijft ze wel doorpraten. En dat is natuurlijk normaal gesproken heel onbeleefd. Maar bij Merel ziet het er zowaar nog charmant uit ook. De blondine heeft maling aan de regels en doet gewoon lekker waar ze zelf zin in heeft. Dat werkt vaak toch het beste. Al etende probeert ze samen met Wilfred een oplossing te vinden voor haar probleem. Want thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden. Tot daar opeens de oplossing boven water komt drijven. Kan Merel niet gewoon een nachtje slapen in de studio?

Lees ook: Video: Beeldschone nieuwkomer Sosha Duysker overschaduwt Merel Ek tijdens De Oranjezomer

Merel Ek houdt slaapkamerfeestje in de studio van Vandaag Inside

Er staat blijkbaar een bed klaar in de studio van Vandaag Inside. De redactie van het programma heeft een grotere vooruitziende blik dan de mensen op camera blijkt maar weer. Of staat dat bed er voor wanneer Sam van Royen en Suzanne Schulting achter de schermen elkaar even willen omarmen? Het kan natuurlijk allebei. Maar voor Merel is dat bed nu wel een uitkomst. Ze kan daar een slaapfeestje houden in de studio en ondertussen gewoon wachten tot de sneeuw weer weg is. In Nederland kan dat nooit lang duren. Dat probleem lost zichzelf wel weer op. Merel komt uiteindelijk wel thuis.

Lees ook: Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Meer zien van Merel Ek kan natuurlijk op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Merel Ek? Dan moet je even naar haar Instagram kanaal gaan. Daar heeft de blondine namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan die je kan bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!